Great

things

come

out

of

patience

FORTAGROEP

Kwaliteitsregistratie

Kwaliteitsregistratie

GGZ-Instelling FortaGroep levert ambulante zorg bij psychische en psychiatrische klachten. Het bedrijf groeit en is inmiddels in meerdere regio’s actief. Maar waar groei is, kunnen dingen gaan knellen. In het geval van de FortaGroep is dat de manier waarop ze verbeterpunten, signalen en klachten vastleggen en intern delen. Ze vroegen ons naar een digitale oplossing om hun kwaliteitssysteem ‘groeiproof’ te kunnen maken.

FortaGroep is een organisatie in de ambulante zorg bij psychische en psychiatrische klachten. Voor hen hebben wij een kwaliteitsregistratieapplicatie ontwikkeld. Het bedrijf groeit snel en is in meerdere regio’s actief. Daardoor groeide ook de behoefte aan een flexibel en efficiënt kwaliteitssysteem.

Services:

UX-Design, UI-Design, Front-end Development, Back-end development

Release:

2019

Benieuwd naar de hele case?

We staan voor de mooiste producten! Hier werken we dan ook als team keihard voor, we gaan voor goud en nemen dan ook echt geen genoegen met zilver. We zijn een gemixt team van jong en oudere talenten die ieder enorm sterk zijn in hun vakgebied, leergierig en ruimdenkend zijn. No-nonsens!

Uitdaging

FortaGroep wilt twee dingen;

1. Overzicht houden over de verschillende soorten meldingen, ook als er in de toekomst nog meer medewerkers bij komen.

2. beter in beeld brengen welke verbeterpunten en signalen medewerkers melden en wat daarmee gebeurt. Kijk, dat zijn vragen waar we iets mee kunnen.

Kwaliteitsregistratie platform

In de applicatie komen de wensen van FortaGroep terug én meer. De berichtenfunctionaliteit die we toevoegen maakt het melden van verbeterpunten heel gebruiksvriendelijk. Gewoon een kwestie van collega kiezen uit het adresboek en beginnen met tikken. De duidelijke berichtenhistorie voorkomt dubbele meldingen. En dankzij mailnotificatie ontsnapt geen melding aan de aandacht en kan de ontvanger direct reageren op een melding. Dat scheelt minuten. Per melding. Alle medewerkers, van secretaresse tot kwaliteitsmanager, gebruiken de applicatie. Dus tel uit je (tijds)winst.

Toch eerst een demo?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. A, delectus deserunt dignissimos, dolorem, dolores exercitationem facilis impedit ipsa ipsum iusto libero nam quaerat quam quasi repellendus saepe sit tempore tenetur?

Oplossing

Wij werken Nimble & Nice. Punt voor punt bekijken we wat er nodig is om het doel te realiseren. Binnen de kortste keren staan er zoveel ideeën op het whiteboard dat er geen white meer over is. Het levert een mooie oplossing op: een kwaliteitsregistratieapplicatie die past bij de ambitie van FortaGroep.

Waar kunnen we jou mee helpen?

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Wat we zijn: een team van business analisten, designers en engineers. Waar we goed in zijn: complexe, bedrijfskritische processen vertalen naar simpele, digitale oplossingen. Waar we blij van worden: tevreden klanten en spijkers met koppen slaan. Dus... koffie doen?

Maak een afspraak