Great

things

come

out

of

patience

Pharmaceutical Organization

Customs Dossier Management App

Customs Dossier Management App

Holygrow werkt samen met een farmaceutische organisatie om hun efficiëntie te verhogen, processen te digitaliseren en time-to-market van nieuwe systemen te verkorten. De eerste van een reeks applicaties betreft de Customs Dossier Management App.

Met de Customs Dossier Management app stellen we de import en export afdeling in staat de aanlevering van data voor een Customs Dossier digitaal te laten verlopen. Dit zorgt ervoor dat het proces effectiever verloopt, er minder tot geen foutmarge is en de afdeling sneller kan rapporteren en eventueel bijsturen indien nodig.

Services:

Betty Blocks Development

Release:

2019

Uitdaging

De import en export afdeling van de organisatie controleert en beheert alle activiteiten rondom het importeren en exportere van goederen die worden gebruikt en vermarkt door de organisatie door middel van Customs Dossiers. Om een Customs Dossier volledig te maken dienen verschillende gebruikers data van hun afdeling toe te voegen. Voorheen gebeurde dit in allerlei systemen waaronder e-mails en op papieren documenten wat zorgt voor twee grote problemen:

1. Geen controle over de delivery van alle data.
2. Analyseren en rapporteren van data is erg lastig.

STRATEGISCHE INZETTEN VAN BETTY BLOCKS

De noodzaak voor een nieuwe technologie

Naast het digitaliseren van de Customs Dossier Management App is de onderliggende vraag het bieden van een technologie waar alle toekomstige applicaties mee gedigitaliseerd kunnen worden. Bij het maken van de juiste keuze voor een strategische technologie wogen de volgende drie factoren mee:

Digitaliseren-icon

Het moet alle afdelingen van de organisatie in staat stellen processen snel te digitaliseren.

Snelheid-icon

Grote noodzaak voor snelheid, schaalbaarheid en modulairiteit om toekomstige innovaties te versnellen.

Meetbaar-icon

Alle processen moeten meetbaar gemaakt kunnen worden, zodat correcte stuurdata gerapporteerd kan worden.

BETTY BLOCKS IT IS

Strategische keuze voor het Betty Blocks platform

De keuze is uiteindelijk gemaakt voor het no-code platform Betty Blocks vanwege:

• De development snelheid (6 - 8x sneller)
• Laagdrempelig in gebruik voor zowel developers als de business users en maakt Citizen Development mogelijk.
• Eenvoudige integratie met bestaande externe systemen en andere Betty Blocks Apps.
• Licentiemodel gericht op complexiteit van de apps in plaats van het aantal gebruikers.

Meer weten van Betty Blocks?

Proof of Concept vs opgeleverd app.

BETTY BLOCKS IT IS

Componenten bibliotheek

Om de snelheid van toekomstige applicaties te verhogen worden alle apps opgebouwd met custom componenten. Veel componenten kunnen via de Blocks Store van Betty Blocks gedeeld worden voor gebruik in andere apps. Denk hierbij aan integraties met o.a. Active Directory voor de Single Sign-on, Microsoft Teams en Shareepoint en SAP, maar ook user interface elementen.

Toch eerst een demo?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. A, delectus deserunt dignissimos, dolorem, dolores exercitationem facilis impedit ipsa ipsum iusto libero nam quaerat quam quasi repellendus saepe sit tempore tenetur?

Toch eerst een demo?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. A, delectus deserunt dignissimos, dolorem, dolores exercitationem facilis impedit ipsa ipsum iusto libero nam quaerat quam quasi repellendus saepe sit tempore tenetur?

Binnen 3 weken hebben we een proces van papier én Excel vertaald naar een stabiele Betty Blocks webapplicatie.

In drie weken OPGELEVERD

Onze oplossing

Één centraal systeem welke de business users met verschillende gebruikersrollen in staat stellen het beheer, validatie en goedkeuring van een Customs Dossier uit te voeren. Een Customs Dossier omvat alle data gerelateerd aan het importeren van goederen van landen buiten Europa.

1-1

Proof of Concept

We hebben 75% van de requirements kunnen bouwen in een proof of concept van één week.

2-1

App afronden

Na oplevering van de Proof of Concept hebben we in twee weken tijd de applicatie afgerond.

3-1

GoLive!

Na positieve gebruikerstesten is de app na één maand in gebruik genomen.

Proof of Concept vs opgeleverde app.

De proof of concept heeft als doel gehad om zowel de organisatie als all stakeholders te overtuigen van het Betty Blocks platform en de snelheid van bouwen. Om geen tijd te verliezen is er gedurende de PoC minder rekening gehouden met de styling. De look & feel hebben we in fase 2 aangepast.

BETTY BLOCKS IT IS

Componenten bibliotheek

Om de snelheid van toekomstige applicaties te verhogen worden alle apps opgebouwd met custom componenten. Veel componenten kunnen via de Blocks Store van Betty Blocks gedeeld worden voor gebruik in andere apps. Denk hierbij aan integraties met o.a. Active Directory voor de Single Sign-on, Microsoft Teams en Sharepoint en SAP, maar ook user interface elementen.

VIDEO

Resultaat

Één centraal systeem welke de business users met verscihllende gebruikersrollen in staat stellen het beheer, validatie en goedkeuring.

Afspreken?

Neem contact met ons op!

We zijn een team van business analisten, designers en engineers. We zijn goed in complexe, bedrijfskritische processen vertalen naar simpele, digitale oplossingen. We worden blij van tevreden klanten én spijkers met koppen slaan!

Maak een afspraak