sep 17, 2021 2 minuten

Welke applicaties je kunt bouwen met Betty Blocks

Door: Bas Hendriks

Betty Blocks

Met het no-code platform van Betty Blocks bouw je in no time slimme, duurzame en gebruiksvriendelijke applicaties die er voor zorgen dat de mensen in jouw organisatie efficiënter kunnen werken. Of je nou handmatige processen wil automatiseren, bestaande systemen wil uitbreiden en optimaliseren, of iets heel nieuws wil ontwikkelen. Het no-code platform van Betty Blocks is in het bijzonder geschikt voor het bouwen van de volgende soorten applicaties:

Klant- en/of medewerkersportaal
Een klant- of medewerkersportaal is een online omgeving waarin klanten/medewerkers op een veilige manier met je organisatie (en eventueel elkaar) kunnen communiceren en zaken kunnen regelen. Een klantportaal kan allerlei soorten informatie en functies bevatten. Het is maar net wat voor jouw klanten/medewerkers en business belangrijk is.

Registratiesysteem
Hier vallen alle applicaties onder die betrekking hebben op het registreren van operationele data. Van uren- tot kwaliteitsregistratie en van onderzoeks- tot onderhoudsrapportage.

KPI-dashboard
Om meer inzicht te krijgen in de performance van je organisatie of team zijn data essentieel. Met behulp van heldere dashboards heb je al die informatie altijd binnen handbereik en in één oogopslag in beeld.

Order intakes en retoursystemen
Met een geautomatiseerd systeem voor order intakes vang je alle orders moeiteloos op en verwerk je ze snel en efficiënt. Wanneer er gedurende het logistieke proces iets mis gaat of de klant wil de order simpelweg retourneren, dan kun je dit met een retoursysteem geautomatiseerd afhandelen. Service in optima forma.

Systeemintegraties / data bridges
Hiermee koppel je al je bestaande systemen moeiteloos aan elkaar, zodat ze met elkaar kunnen communiceren. Met 1 overzichtelijk platform dat toegang geeft tot al die systemen, zorg je er bovendien voor dat medewerkers alle data altijd binnen handbereik hebben.

Offerte- en/of calculatiesysteem
Applicaties waarmee je het volledige offerte- en/of facturatieproces vanuit 1 centraal punt beheert. Handmatige werkzaamheden zijn geautomatiseerd en de kans op fouten wordt tot een minimum beperkt. Er gaat geen kostbare tijd meer verloren aan het opmaken, specificeren en verzenden van offertes en facturen. Bovendien kunnen ze online worden geaccordeerd.

Keurings- en/of inspectiesysteem
Ondersteun je buitendienst met eenvoudige en snelle oplossingen op het gebied van keuringen en inspecties. Alles informatie staat opgeslagen in de cloud, zodat je mensen 24/7 de juiste informatie beschikbaar hebben via alle devices.

CRM-systeem
Een CRM-systeem biedt je organisatie een centrale plek voor klantrelatiebeheer. Je medewerkers kunnen er gegevens van klanten en prospects in opslaan, klantcontacten (in welke vorm dan ook) in bijhouden, opmerkingen toevoegen en deze informatie makkelijk delen met collega’s. Contactmomenten uit het verleden zijn 24/7 voor iedereen beschikbaar, zodat een eventuele follow-up altijd actueel, relevant en persoonlijk is. Het helpt je medewerkers makkelijker en sneller kansen te constateren om nieuwe business te genereren en/of bestaande business uit te breiden.

ERP-systeem
Een ERP-systeem is een softwarepakket waarin alle data van verschillende bedrijfsprocessen worden samengebracht en geautomatiseerd. Het helpt je organisatie om efficiënter te werken en nauwkeurige prognoses en de juiste keuzes te maken. Een slim ERP-systeem groeit met de organisatie mee. Je kunt altijd nieuwe gebruikers en nieuwe processen toevoegen.

Track & Trace-systeem
Een track & trace-systeem stelt je organisatie in staat om voertuigen, laadeenheden, zendingen en/of artikelen (online) te volgen. Omdat de planning continu kan worden bijgestuurd op basis van actuele informatie, kunnen zowel je back-office als  je chauffeurs efficiënter werken. Bovendien kun je je klanten 24/7 van de juiste informatie voorzien.

Laat je inspireren door de slimme business applicaties die andere organisaties al ontwikkelden met het no-code platform van Betty Blocks.

Artboard Copy 55-1

Deel deze pagina:

Bekijk alle stories
Bekijk alle stories