okt 16, 2020 1 minuut

Uitbreiding gecertificeerde Betty Blocks developers

Door: Nick Bazuin

Betty Blocks
holygrow
No-code
 

Onlangs hebben nog eens 4 Betty Blocks developers van Holygrow hun examen succesvol afgerond en hebben daarmee hun certificaat behaald.

Holygrow is al een aantal jaren succesvol implementatiepartner van het Betty Blocks no-code platform en is sinds vorig jaar door Betty Blocks in de hoogste graad van het partnerlandschap benoemd als Betty Blocks Excellent Certified Partner

Hierdoor hebben wij toegang tot de nieuwste technologie en functionaliteiten van het platform, inspraak in toekomstige uitbreidingen van het platform en trekken we samen op met Betty Blocks om de visie van Citizen Developer uit te dragen en daarmee organisaties sneller en effectiever werkprocessen en klantinteracties te digitaliseren en automatiseren.

Een belangrijk onderdeel in ons partnerschap met Betty Blocks maar ook in de dienstverlening naar onze klanten is een hoge kwaliteit van de applicaties die we ontwikkelen. Los van de kennis en expertise die zij hebben met het Betty Blocks platform vinden wij het ook essentieel dat iedere Betty Blocks developer binnen Holygrow op het juiste niveau wordt gecertificeerd.

Vrijdag 16 oktober hebben 4 Betty Blocks developers hun examen voor de No-Code certificering succesvol afgerond en zijn zij daarmee gecertificeerd. We feliciteren Koen Lammens, Killian van der Water, Nelson ten Brink en Steven van der Stel dan ook van harte met het behalen van het mooie resultaat!

Maandag 09 november zijn nog eens 4 van onze Betty Blocks developers geslaagd voor hun No-Code examen. Van harte gefeliciteerd met het succesvol afronden en de certificering Ewoud Stuurman, Daren Smit, Bradley Middelijn en Rick Pleijsier!

 

Kwaliteit van werken, maar ook kwaliteit van de maatwerk applicaties die we voor onze klanten bouwen is essentieel in een succesvol partnerschap met onze klanten. Daar waar wij vaak niet één applicatie bouwen, maar gezamenlijk een roadmap voor de aankomende jaren hebben gedefinieerd. Het behalen van de developer certificeringen op alle mogelijke niveau's laat zien dat wij kwaliteit, maar ook de deskundigheid van onze Betty Blocks developers hoog in het vaandel hebben. Trots op onze heren!

Nick Bazuin - Partner van Holygrow

 

bettyblocks-nocode-whitepaper

 

Deel deze pagina: