apr 6, 2020 1 minuut

Rapid Application Development Whitepaper

Door: Bas Hendriks

Betty Blocks
development
holygrow
innovation

Rapid Application Development Whitepaper

In deze whitepaper bekijken we hoe de traditionele software development lifecycles (SDLC’s), wanneer ze in een verkeerde situatie worden gebruikt, de oorzaak kunnen zijn van een aantal van deze uitdagingen. En we kijken hoe Rapid Application Development (RAD) een effectievere methode zou kunnen zijn voor organisaties die hun uitdagingen willen aanpakken, de concurrentie voor willen zijn en innovatie willen stimuleren.

Download

Belangrijke punten die we met je delen:

Elke sector en elke organisatie heeft zijn eigen unieke uitdagingen. Maar als het gaat om softwareontwikkeling zijn er enkele uitdagingen die niet onderscheidend zijn. Klinkt één van de volgende zaken bekend in de oren?

• Enorme IT-backlogs
• Te veel tijd en budget uitgetrokken om het maar “draaiende te houden”
• Slechte afstemming tussen business en IT
• Trage time-to-market
• Producten die niet voldoen aan de verwachtingen van de klant

In deze whitepaper kijken we naar hoe de meer traditionele software development lifecycles (SDLC’s), wanneer ze in een verkeerde situatie worden gebruikt, de oorzaak kunnen zijn van een aantal van deze uitdagingen.

We kijken hoe Rapid Application Development (RAD) een effectievere methode zou kunnen zijn voor organisaties die hun uitdagingen willen aanpakken, de concurrentie voor willen zijn en innovatie willen stimuleren. Je leert wat RAD is en waarom het tot stand is gekomen. We bekijken de soorten situaties waarin RAD-strategieën moeten worden gebruikt voor maximaal effect, en we vergelijken de RAD-methode met een veel gebruikt traditionele SDLC, de watervalmethode. Met een heldere kijk op RAD kan je een duidelijke beslissing nemen of het, het juiste model is voor jouw doelen. Dat gezegd hebbende, kunnen we beginnen!

Download

 

Deel deze pagina:

Bekijk alle stories
Bekijk alle stories