nov 11, 2019 1 minuut

Download dé Holygrow No-Code Whitepaper

Door: Bas Hendriks

holygrow
Low-code
No-Code
whitepaper

Alles over no-code en de kracht van Betty Blocks

Ook jij hebt het vast al in de wandelgangen op kantoor voorbij horen komen. Het gesprek over de nieuwe en verbeterende manier om applicaties te ontwikkelen. Of deze geruchten waar zijn? Of er echt een magische tool bestaat waarmee je complexe software kunt ontwikkelen zonder te hoeven coderen?

Ja en nee! Er is inderdaad een nieuwe manier van ontwikkelen die enorm populair is binnen de tech-scene en zelfs daarbuiten, ieder bedrijf is tegenwoordig bezig met de technologie. Maar nee. Het is geen magie, maar eerder een strategisch hulpmiddel met de mogelijkheid om de manier waarop organisaties IT-oplossingen bouwen zoals we die kennen te veranderen.

Deze whitepaper onderzoekt de mogelijkheden en het enorme potentieel van low en no-code ontwikkelingsplatformen om jouw innovatie te stimuleren. Het doel is om je te voorzien van een spoedcursus over nocode, over hoe het werkt en voor degene die het kunnen gebruiken om het strategisch te benutten. Stap voor stap zullen we uitleggen wat je moet weten, waarom en wat no-code kan betekenen voor jouw digitale transformatie.

Deel deze pagina:

Bekijk alle stories
Bekijk alle stories