feb 18, 2021 1 minuut

No-code platform Betty Blocks nu ook beschikbaar op SAP Marketplace

Door: Bas Hendriks

Betty Blocks

Betty Blocks heeft aangekondigd dat haar no-code platform de SAP-certificering heeft behaald en vanaf nu ook beschikbaar is in de SAP Store. Betty Blocks heeft zich daarmee ook aangesloten bij het SAP PartnerEdge® programme.

SAP Store
SAP bracht de SAP Store onlangs uit om het afnemen van diensten van de vele SAP-partners eenvoudiger te maken. De omgeving geeft toegang tot ruim 1.700 partnerapplicaties die allemaal door SAP gecertificeerd zijn. Om in de SAP Store te komen, moet een platform aan flink wat eisen voldoen. Zo is een belangrijke voorwaarde dat het soepel moet kunnen samenwerken met de cloud-oplossingen van SAP.

“We zijn erg trots dat ons platform SAP-gecertificeerd en beschikbaar is in de SAP Store”, aldus Chris Obdam, CEO van Betty Blocks. “Als partner in het SAP PartnerEdge programme kunnen gebruikers van de SAP-software nu ook de innovatie en snelheid van ons no-code platform ervaren.”

Wat betekent dit voor jou en je organisatie?
Nu het Betty Blocks no-code platform beschikbaar is in de SAP® Store, kan Betty Blocks no-code tools bieden aan bedrijven die al gebruik maken van SAP-technologieën. Met de integratie in SAP is het bijvoorbeeld mogelijkheid om ook data uit het ERP-systeem van SAP mee te nemen.

Het Betty Blocks-platform zorgt ervoor dat bouwers van on-premises of cloud systemen de snelheid en het gemak van het platform kunnen benutten in een veilige en gecontroleerde omgeving. Hierdoor kunnen organisaties hun infrastructuur digitaal transformeren met moderne functionaliteit, functies en tools en op elk niveau voorzien in zakelijke behoeften.

Het no-code platform van Betty Blocks werkt als een uitbreiding op on-premise oplossingen met SAP Extension Suite, zodat organisaties:

  • Digitale transformatie kunnen versnellen tijdens het plannen of migreren van SAP-systemen
  • Cloud-compatibele apps kunnen ontwikkelen met behulp van on-premise data
  • Functionele bestaande software kunnen aanvullen met krachtige micro apps of services
  • Portals, dashboards en rapportages kunnen maken met behulp van gegevens uit de cloud van Betty Blocks

Innoveer snel, slim en duurzaam met Betty Blocks
Jouw complexe en bedrijfskritische applicaties tot 10 keer sneller en slimmer ontwikkelen? Dat kan met het no-code platform van Betty Blocks. Alles over het wat, hoe en waarom lees je hier.

Ontdek Betty Blocks

Deel deze pagina:

Bekijk alle stories
Bekijk alle stories