jul 26, 2019 2 minuten

Microsoft & Betty Blocks kiezen voor een strategisch partnerschap!

Door: Bas Hendriks

Betty Blocks
No-code

14 maart 2019 - Nederland
Microsoft en No-Code platform Betty Blocks hebben vandaag een nieuw partnerschap aangekondigd bij Betty Blocks on Stage 2019, waarbij zij samenwerken om het eenvoudig ontwikkelen van No-Code voor alle Microsoft-klanten mogelijk te maken. Een belangrijke steun voor Betty Blocks, de samenwerking ondersteunt ook een wereldwijde visie voor Microsoft om innovatie te faciliteren door te investeren in nieuwe ideeën, met name door meer te richten op de startups & scale-up markt!

"Microsoft is vastbesloten om haar startups & scale-up activiteiten uit te breiden met de promotie van oplossingen die het potentieel hebben om innovatie drivers te worden voor Nederland", aldus Ernst-Jan Stigter, General Manager Microsoft Nederland. "We willen Nederlandse startups en scale-ups mogelijk maken om ons ecosysteem te bouwen, groeien en verbinden." Via een co-selling programma zal de samenwerking het voor Microsoft-klanten mogelijk maken te profiteren van de flexibiliteit en flexibiliteit van het No-Code platform en een concurrentievoordeel behalen.

Betty Blocks, een volledig in de cloud platform, zal nu ook draaien op Microsoft Azure. Dit biedt alle gebruikers, van startups tot bedrijfsorganisaties, de vrijheid om complexe applicaties te bouwen in een snel schaalbare omgeving - zonder enige codeer vaardigheden te hebben. De kracht van Microsoft Azure brengt extra services, slimme apps en AI-functionaliteiten naar een vertrouwd platform, waar gebruikers naast de snelheid en flexibiliteit van het ontwikkelen met No-Code gebruik van kunnen maken.

Ralph Duin, VP of Sales bij Betty Blocks zei: "We zijn bijzonder trots op de samenwerking met Microsoft. We bieden alle Citizen Developers het beste van twee werelden: de flexibiliteit en het vermogen om snel digitale transformatie uit te voeren met ons platform, in combinatie met de kracht van de Microsoft Cloud en alle computerdiensten die het biedt. " Ontwikkelaars van de burger profiteren het meest van Betty Blocks: als zakelijke professionals zonder een IT-achtergrond kunnen ze het platform gebruiken om de applicaties te bouwen die ze willen, zonder een enkele regel code te hoeven schrijven.

Betty Blocks is gehost in Microsoft Azure en biedt klanten nu op bedrijfsniveau nog betere flexibiliteit, beveiliging en schaalbaarheid. Bedrijven kunnen hun eigen bestaande Azure-abonnementen gebruiken en kunnen het Betty Blocks platform & de visie op Citizen Developers, binnen de gehele onderneming schalen!

Betty Blocks
Betty Blocks is het snelst groeiende No-Code platform ter wereld. Het is het eerste platform zonder codering waarin gebruikers volledig in de cloud werken en organisaties de vrijheid biedt om complexe applicaties snel en efficiënt te bouwen. Het platform is volledig ISO-gecertificeerd en wordt door analisten gezien als een visionair in de markt. Het bedrijf groeit snel, en niet alleen in Nederland. Er zijn nu kantoren in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten en partners in Duitsland, Japan en Zuid-Afrika.

 

Microsoft
Microsoft (Nasdaq "MSFT" @ microsoft) maakt digitale transformatie mogelijk voor het tijdperk van een intelligente cloud en een intelligent voordeel. Haar missie is om elke persoon en elke organisatie op de planeet in staat te stellen meer te bereiken.

Deel deze pagina:

Bekijk alle stories
Bekijk alle stories