mrt 29, 2019 1 minuut

Holygrow winnaar van de Newcomer of the Year award!

Door: Nick Bazuin

Betty Blocks
holygrow
No-code

Gisteren was Betty Blocks On Stage 2019 en wij waren er natuurlijk ook bij! Holygrow was, gezien de nieuwe partnership, dit jaar voor het eerst aanwezig bij Betty Blocks On Stage.

Tijdens het evenement lieten wij zien hoe wij in een halve dag een applicatie maken met het No-Code platform Betty Blocks, door deze ter plekke te bouwen. Ook werden er tijdens de Breakout Sessions gedurende de dag over interessante en relevante onderwerpen gesproken met als focus No-Code en Citizen Development.Newcomer of the Year 2019

Holygrow was genomineerd voor twee prijzen, “Partner of the Year” en “Newcomer of the Year”. Met trots willen we jullie laten weten dat we de winnaar zijn geworden van de "Newcomer of the Year" award.

Medeoprichter van Holygrow Nick Bazuin zei over het winnen van de award:

"We zijn als team enorm trots om de Newcomer of the Year te zijn! Dit is voor ons een bevestiging van al het harde werk van afgelopen jaar en het enorme succes wat No-Code in niet alleen de Nederlandse maar ook de internationale markt brengt. Vanuit Holygrow kan ik alleen maar zeggen dat we enorm blij zijn onderdeel te mogen zijn van dit succes, en de No-Code movement die op dit moment steeds meer tractie krijgt. Ondanks dat het al een groot succes is, zijn we pas net begonnen met het veroveren van de wereld en zijn we ook aankomend jaar weer heel wat van plan!"


Kortom, een geslaagde dag voor Holygrow en een mooie start om samen met Betty Blocks met No-Code movement de wereld te veroveren!


Op naar volgend jaar, waar wij onze ogen alweer hebben gevestigd op de Partner of the Year award!


Heeft Betty Blocks je enthousiast gemaakt over No-Code Development of kon je niet aanwezig zijn bij Betty Blocks On Stage 2019? Wees gerust, wij vertellen je alles wat je moet weten om zelf in jouw organisatie met No-Code / Citizen Development aan de slag te gaan. Neem gerust contact met ons op. 

Deel deze pagina: