aug 13, 2019 1 minuut

Holygrow & Betty Blocks samen naar UK voor succesvolle samenwerking!

Door: Nick Bazuin

Betty Blocks
No-code

We don't waste any time & zijn er als eerste bij!


Betty Blocks heeft vandaag de lancering aangekondigd van haar eerste partner programma voor het Verenigd Koninkrijk!


Holygrow ontwikkelt samen met het No-Code platform Betty Blocks applicaties zonder de noodzaak om te kunnen coderen. Door het pad te effenen voor een nieuw soort ontwikkelaar, ondersteunt het Betty Blocks-platform organisaties om hun eigen applicaties eenvoudig en snel te bouwen, waardoor innovatie wordt gestimuleerd.

"We zijn op zoek naar een eerste golf van implementatie partners van Betty Blocks in het VK", zegt Tom Oudhuis, VP Partner & Channel Management bij Betty Blocks. "We zijn gericht op toonaangevende bedrijven in de ontwikkeling van software, digitale transformatie en ruimte voor bedrijfsversnelling."

Volgens onderzoek van de Europese Commissie zou Europa in 2020 te maken krijgen met een tekort van 900.000 ICT-professionals. De grote vraag naar software en een tekort aan bekwame ontwikkelaars vraagt ​​om een ​​nieuwe manier van software ontwikkelen. No-Code Ontwikkelingsplatformen zijn in de voorhoede van deze golf. Hoewel ze op dit moment op $ 6,5 miljard worden geschat, wijzen de cijfers erop dat de No / Low-Code markt  jaarlijks met ongeveer 50 procent groeit, aan het einde van 2022 zal deze 21 miljard dollar waard zijn.

"Het no-code platform Betty Blocks biedt mensen met weinig tot geen programmeer ervaring de mogelijkheid complexe zakelijke applicaties te bouwen", aldus Oudhuis. "Op het platform kunnen onze partners applicaties maken zonder meer codeerders aan te werven, maar door een ander type ontwikkelaar in te schakelen: de Citizen Developer. Met deze aanpak kunnen bedrijven de ontwikkeling versnellen en meer aangepaste softwareprojecten leveren. "

Tom vervolgde: "Omdat Betty Blocks een visuele modellering omgeving is (in plaats van een programmeertaal), stelt het uw bedrijfsgebruikers in staat applicaties te bouwen. Uw professionele IT-team biedt hen op hun beurt bestuur en ondersteuning, wat uiteindelijk resulteert in een betere afstemming tussen bedrijf en IT. "  Terwijl Citizen Development aan populariteit wint in digitale transformatieprocessen, ondersteunen veel ondernemingen al een Citizen Developer-beleid om hun innovatie vooruit te helpen. Partners kunnen hun klanten helpen bij het implementeren van deze strategieën, waardoor ze flexibeler en onafhankelijker kunnen zijn in de ontwikkeling.

"We zijn op zoek naar partners die gepassioneerd zijn over het vinden van betere manieren om hun klanten van dienst te zijn, die willen investeren in training en marketing en een duidelijke en specifieke focus hebben op de industrie", aldus Oudhuis. "De samenwerking met Holygrow is onze eerste stap naar een succesvol partnerprogramma in het Verenigd Koninkrijk."

Leer Holygrow kennen &  volg ons op Facebook en LinkedIn.

Deel deze pagina: