jul 22, 2020 1 minuut

Wij zijn excellent certified partner van Betty Blocks!

Door: Nick Bazuin

holygrow
No-code

Excellent certified partner

Holygrow is er trots op om zich Excellent Certified Partner te noemen. In zeer korte tijd zijn wij van nieuwkomer van het jaar naar de hoogste partner certificering door gestegen met als extra erkenning de nominatie voor partner van het jaar (die dit jaar door COVID-19 niet is uitgereikt).

Tom Oudhuis, Partner Manager bij Betty Blocks:"Wij zijn verheugd om Holygrow te benoemen tot Excellent Certified Partner. Dit is de hoogste certificering die een partner kan behalen en Holygrow heeft dit meer dan verdient. De focus op Betty Blocks, behaalde resultaten, kwaliteit van de projecten, de groei die de organisatie doormaakt en de potentie, hebben er voor gezorgd dat Holygrow zich dit jaar Excellent Certified Partner mag noemen." Klik hier voor het volledige interview met Tom Oudhuis.

Nick Bazuin, Founder van Holygrow:"In het eerste kwartaal van 2018 zagen we een enorme vraag naar Low/No-Code applicaties ontstaan. We kwamen eigenlijk gelijk uit in Alkmaar, bij Betty Blocks. Betty Blocks is een jong en enorm snel groeiend bedrijf. Gestart door twee broers die net als wij ‘gewoon normaal’ zijn. Niet hoog van de toren geblazen, maar gewoon een bedrijf wat een mentaliteit heeft om keihard te werken aan het gezamenlijk succes. Dit past bij Holygrow & in Juli 2018 zijn we zonder twijfels direct partner geworden! Klik hier voor het volledige interview met Nick Bazuin.

Excellent-color
 


Goal: By 2023, anyone can build an application!

 

Deel deze pagina: