Great

things

come

out

of

patience

Oct 17, 2019

1 minuut

De enige beperking is je verbeelding!

De enige beperking is je verbeelding!

door Bas Hendriks

Betty Blocks
No-Code

Van een mobiele applicatie tot (klant) portals of backoffice beheer en alles daartussenin. Het gebruiksgemak van het platform ondersteunt elke grootte of complexiteit van uw applicatie. Ga zo ver als je wilt, op de makkelijkste manier.

Hoe kunnen we het makkelijker maken?

Om het geluk van ontwikkelaars te vergroten, is deze vraag het fundament bij alles wat we doen. Creëer complexe applicaties verrassend eenvoudig, snel en leuk!

Gebruikers interface
Versnel en gooi elke webpagina samen, precies zoals jij het wilt. Van koptekst naar vorm naar tabel en meteen zien hoe het eruit ziet op mobiel, tablet of desktop. Voel je je ondernemend? Combineer het met elk JS-framework - zoals Angular of Vue.js - voor volledige vrijheid en flexibiliteit!

Visuele modellering
We hebben de complexe code vervangen voor een interface met slepen en neerzetten. Verwerk en beheer uw gegevens eenvoudig door visueel modelleren. Snel, leuk en gemakkelijk met eindeloze mogelijkheden.

Herbruikbaarheid
(Kleine) delen van een toepassing kunnen opnieuw worden gebruikt in nieuwe toepassingen. Snel ontwikkelen is geweldig, helemaal niet ontwikkelen is zelfs nog beter. Bovendien kun je een bijdrage leveren aan de community door je deel in de block store aan te bieden voor anderen om het te (her) gebruiken.

 

Omdat het platform 100% in de cloud is, kun je meteen beginnen. U hoeft geen software te installeren of uw app op een aparte server te implementeren. Het maakt het makkelijker, maar ook sneller!

 

Deel deze pagina: