aug 21, 2020 2 minuten

De 5 blokken van Betty Blocks

Door: Bas Hendriks

Betty Blocks

Betty Blocks is een no-code development platform waarbij je als het ware gebruik maakt van digitale blokken om een applicatie “in elkaar te klikken”. Met deze blokken kun je een volledig op maat gemaakte applicatie bouwen. Maar wat zijn die blokken en wat kun je er precies mee? In dit artikel leggen we het je uit!

Page Builder

Met drag en drop zet je razendsnel elke webpagina in elkaar, precies zoals je zelf wilt. Je hebt toegang tot een breed scala aan standaard componenten zoals afbeeldingen, kopteksten, automatische formulieren en tabellen. Je ziet direct hoe het eruit ziet op zowel mobiel, tablet als desktop. En als je wilt kun je helemaal los met HTML, CSS en Javascript frameworks zoals React of Angular. Zo heb je volledige vrijheid en flexibiliteit.

ezgif-2-7d31d9da5014

Visual Data Modeling

Betty Blocks heeft het bouwen van een datastructuur zeer eenvoudig gemaakt met behulp van een drag-and-drop-interface. Met behulp van visuele datamodellen zet je eenvoudig een database op. Maak gebruik van een zeer uitgebreide set aan vooraf gedefinieerde data types, zoals tekst, getal, postcode, telefoonnummer of e-mail en Betty Blocks zorgt automatisch voor de juiste datavalidatie. Zo bescherm je de integriteit van je data vanuit de kern van je applicatie.

Visual Data Modeling

Actions

Actions zijn binnen Betty Blocks de workflows die alle business logica bevatten. Alle geautomatiseerde beslissingen, het genereren van e-mails of PDF documenten, controles om een proces te waarborgen en het verrijken van data. Alles gaat met behulp van de visuele editor.

Actions

Integratie met andere systemen

Om alle data binnen het applicatielandschap te integreren beschikt Betty Blocks over een zeer krachtige en flexibele data integrator. Alles wat je nodig hebt aan andere systemen kun je eenvoudig integreren met behulp van een REST service of webservice. Betty Blocks kan praten met bijna elk platform zoals SAP, Unit4, Exact, MS Dynamic, Mollie of Ideal. Het platform past in elk IT-landschap en biedt moderne mogelijkheden voor het integreren met legacy systemen.

Integratie

Block Store

Voor Betty Blocks is herbruikbaarheid heel belangrijk. (Kleine) onderdelen van een applicatie kunnen worden hergebruikt in nieuwe applicaties. Dit zijn blocks. Op deze manier kun je nog sneller ontwikkelen. Bovendien heeft Betty Blocks publieke blocks waar iedereen gebruik van kan maken. Enkele voorbeelden zijn Google Maps, RDW, Exact Online, SAP, Twitter, Mollie en MessageBird. En je kunt zelf je bijdrage leveren aan de community door jouw block in de Block Store aan te bieden, zodat anderen het kunnen gebruiken.

Block Store

Hoe wij kunnen helpen?

Holygrow is hét techbedrijf dat jouw organisatie razendsnel digitaal laat transformeren. Wij bouwen met kleine stapjes. Die uiteindelijk leiden tot grote applicaties die in het hart van je organisatie passen. Wij gaan voor duurzame groei, sprint jij met ons mee? 

Voordat we beginnen willen we onderstaande whitepaper met je delen: om je te voorzien van een spoedcursus over no-code, over hoe het werkt en voor degene die het kunnen gebruiken om het strategisch te benutten. Stap voor stap zullen we uitleggen wat je moet weten, waarom en wat no-code kan betekenen voor jouw digitale transformatie.

rad

 

Deel deze pagina:

Bekijk alle stories
Bekijk alle stories