Al je processen in topconditie

Procesoptimalisatie

Ondervind je moeite om groei te realiseren met bestaande middelen of staat de winstgevendheid onder druk? Genoeg van brandjes blussen, en toe aan structurele verbeteringen? Ben je op zoek naar een manier om een zelfsturend team te creëren dat continu op zoek is naar verbeteringen en deze ook waarmaakt? Wij bieden de geschikte oplossing!

Samen kijken naar mogelijkheden?

Procesoptimalisatie: meer plezier, minder stress

Zelfs in kleine processen kan grote winst worden behaald. Jouw complete werkwijze wordt door ons onder de loep genomen. Zo ontdekken wij precies welke processen geoptimaliseerd en geautomatiseerd kunnen worden. Op die manier wordt jouw hele organisatie enorm efficiënt. Wij hebben voor elk vraagstuk de juiste oplossing.

Voordelen van procesoptimalisatie

De voordelen van efficiëntie spreken voor zich: de kosten gaan omlaag en je boekt tijdwinst. Maar de bijkomende voordelen zijn minstens net zo mooi: de werkdruk gaat omlaag, het werkplezier gaat omhoog en jouw professionals kunnen zich weer concentreren op datgene waar ze goed in zijn.

Je processen constant verbeteren

Als operations manager ben je continu aan het zoeken hoe je snel en flexibel kunt meebewegen met bestaande producten, diensten en werkwijzen. Je hebt behoefte aan een proces dat producten en diensten foutloos levert en afgestemd is op de klantbehoefte. Slim ingericht met de juiste technologieën, zodat creativiteit en vakmanschap alleen ingezet worden waar het echt toegevoegde waarde levert.

Zo kan Holygrow je helpen met procesoptimalisatie

Analyseren:
Door jouw data te bestuderen, ontdekken wij kansen om te automatiseren. Wij rapporteren al die kansen aan je en maken slim gebruik van elke mogelijkheid om te optimaliseren.

Automatiseren van processen:
Wij ontwerpen niet alleen complexe oplossingen voor het automatiseren van jouw processen; wij ontwikkelen en implementeren ze ook.

Methoden en modellen:
Wij optimaliseren en automatiseren de processen in jouw organisatie op basis van ITIL, PRINCE2, ISO en CMM.

Communicatie optimaliseren:
Wij zorgen ervoor dat alle communicatie in jouw organisatie - tussen software, applicaties en afdelingen - wordt geoptimaliseerd.

Met dezelfde mensen minder werk doen:
Door te automatiseren en te optimaliseren verminderen wij het aantal handmatige handelingen. Zonder daarbij jouw personeelsbestand te veranderen.

Hogere productiviteit met lagere kosten:
Wij proberen je productie zoveel mogelijk te automatiseren. Waardoor de productiviteit stijgt en je tegelijkertijd de arbeidskosten beheerst.

Risico’s in kaart brengen:
Wij geven je inzicht in jouw processen rondom kwaliteit en veiligheid. Wij brengen de risico’s in kaart en optimaliseren alle processen.

Kennis opdoen:
Wij blijven constant kennis opdoen van jouw processen. Zodat wij jouw processen constant kunnen blijven optimaliseren.

Snel en flexibel ontwikkelen met Rapid Application Development.

Elke organisatie heeft zo zijn eigen uitdagingen. Maar als het om software-ontwikkeling gaat, lopen ze eigenlijk allemaal tegen dezelfde problemen aan. In dit e-book laten we zien dat dit vaak met traditionele ontwikkelmethoden te maken heeft. Ontdek hoe Rapid Application Development (RAD) een effectievere methode kan zijn om de problemen van jouw organisatie op te lossen en digitale innovatie te versnellen.

Download e-book

Afspreken?

Neem contact op

Wie we zijn: een team van business analisten, designers en engineers. Waar we goed in zijn: complexe, bedrijfskritische processen vertalen naar simpele, digitale oplossingen. Waar we blij van worden: tevreden klanten en spijkers met koppen slaan. Dus... koffie doen?

Neem contact op