Great

things

come

out

of

patience

Al je processen in topconditie

Procesoptimalisatie

Procesoptimalisatie

Ondervind je moeite groei te realiseren met bestaande middelen of staat de winstgevendheid onder druk? Genoeg van brandjes blussen, maar toe aan structurele verbeteringen? Ben je op zoek naar een manier om een zelfsturend team te creëren dat continue op zoek is naar verbeteringen en deze ook waarmaakt? Wij bieden de geschikte oplossing!

Samen kijken naar mogelijkheden?

Procesoptimalisatie: meer plezier, minder stress

Zelfs in kleine processen kan grote winst worden behaald. Je complete werkwijze wordt door ons onder de loep genomen. Zo ontdekken we precies welke processen geoptimaliseerd en geautomatiseerd kunnen worden. Op die manier wordt je hele organisatie enorm efficiënt. Wij hebben voor elk vraagstuk de juiste oplossing.

Voordelen van procesoptimalisatie

De voordelen van efficiëntie spreken voor zich: de kosten gaan omlaag en je boekt tijdwinst. Maar de bijkomende voordelen zijn minstens net zo mooi: de werkdruk gaat omlaag, het werkplezier gaat omhoog en je professionals kunnen zich weer concentreren op datgene waar ze goed in zijn.

Je processen constant verbeteren

Als operations manager ben je continu aan het zoeken hoe je snel en flexibel kunt meebewegen met bestaande producten, diensten en werkwijzen. Je hebt behoefte aan een proces dat producten en diensten foutloos levert en afgestemd is op de klantbehoefte. Slim ingericht met de juiste technologieën, zodat creativiteit en vakmanschap alleen ingezet worden waar het echt toegevoegde waarde levert.


Zo kan Holygrow je helpen met procesoptimalisatie

 

Analyseren:
Door je data te bestuderen, ontdekken we kansen om te automatiseren. We rapporteren al die kansen aan je en maken slim gebruik van elke mogelijkheid om te optimaliseren.

Automatiseren van processen:
We ontwerpen niet alleen complexe oplossingen voor het automatiseren van je processen; we ontwikkelen en implementeren ze ook.

Methoden en modellen:
We optimaliseren en automatiseren de processen in je organisatie op basis van ITIL, PRINCE2, ISO en CMM.

Communicatie optimaliseren:
We zorgen ervoor dat alle communicatie in je organisatie - tussen software, applicaties en afdelingen - wordt geoptimaliseerd.

Met dezelfde mensen minder werk doen:
Door te automatiseren en te optimaliseren verminderen we het aantal handmatige handelingen. Zonder daarbij je personeelsbestand te veranderen.

Hogere productiviteit met lagere kosten:
We proberen je productie zoveel mogelijk te automatiseren. Waardoor de productiviteit stijgt en je tegelijkertijd de arbeidskosten beheerst.

Risico’s in kaart brengen:
We geven je inzicht in je processen rondom kwaliteit en veiligheid. We brengen de risico’s in kaart en optimaliseren alle processen.

Kennis opdoen:
We blijven constant kennis opdoen van je processen. Zodat we je processen constant kunnen blijven optimaliseren.

Zo werken wij

Om je processen te digitaliseren hebben we een slimme aanpak ontwikkeld. Deze bestaat uit vijf onderdelen:

1. Oriëntatie
Samen bepalen we welke processen we gaan digitaliseren.
2. Inzicht
Elk proces dat we gaan digitaliseren brengen we in kaart, zodat we inzicht krijgen.
3. Stappenplan
We beschrijven de gewenste situatie en de stappen die nodig zijn om daar te komen.
4. Borging
Samen verwerken we de stappen uit onderdeel 3 in een planning. Daarbij bepalen we ook hoe we de borging aanpakken.
5. Evaluatie
Samen evalueren we het traject van digitaliseren. Om te kijken of er nog verbeterpunten zijn.

Waar kunnen we bij helpen?

Samen kijken naar jullie processen?

NEEM CONTACT MET EWOUD OP!

We bouwen samen met jou. En dat doen we zo agile mogelijk. Door te bouwen met kleine stapjes. Die uiteindelijk leiden tot grote applicaties die in hart van je organisatie passen. We maken dan ook vaak een proof of concept. Om te kijken of al die mooie ideeën wel werken.

Maak een afspraak