Great

things

come

out

of

patience

Al je processen in topconditie

Procesoptimalisatie

Procesoptimalisatie

Je kent het wel; van die handelingen die er inslijten. Je doet het al jaren op dezelfde manier, maar het is misschien niet de meest efficiënte manier. Dan wordt het tijd om je processen te automatiseren en te digitaliseren. Zodat je voortaan werkt op de meest efficiënte manier en meteen het werkplezier vergroot.

Samen kijken naar mogelijkheden?

Procesoptimalisatie: meer plezier, minder stress

Zelfs in kleine processen kan grote winst worden behaald. Je complete werkwijze wordt door ons onder de loep genomen. Zo ontdekken we precies welke processen geoptimaliseerd en geautomatiseerd kunnen worden. Op die manier wordt je hele organisatie enorm efficiënt.

Voordelen van procesoptimalisatie

De voordelen van efficiëntie spreken voor zich: de kosten gaan omlaag en je boekt tijdwinst. Maar de bijkomende voordelen zijn minstens net zo mooi: de werkdruk gaat omlaag, het werkplezier gaat omhoog en je professionals kunnen zich weer concentreren op datgene waar ze goed in zijn.

Je processen constant verbeteren

Een aantal jaar geleden was digitale transformatie nog een nice to have. Vandaag de dag is het een must have. Je moet mee als organisatie; je moet constant je processen en diensten optimaliseren. Het is een ingrijpende transitie die niet alleen invloed heeft op je processen, maar ook op je businessmodel. Wij helpen je bij deze transitie; wij zijn er voor je bij elke stap.

Zo kan Holygrow je helpen met procesoptimalisatie

 

Analyseren:
Door je data te bestuderen, ontdekken we kansen om te automatiseren. We rapporteren al die kansen aan je en maken slim gebruik van elke mogelijkheid om te optimaliseren.

Automatiseren van processen:
We ontwerpen niet alleen complexe oplossingen voor het automatiseren van je processen; we ontwikkelen en implementeren ze ook.

Methoden en modellen:
We optimaliseren en automatiseren de processen in je organisatie op basis van ITIL, PRINCE2, ISO en CMM.

Communicatie optimaliseren:
We zorgen ervoor dat alle communicatie in je organisatie - tussen software, applicaties en afdelingen - wordt geoptimaliseerd.

Met dezelfde mensen minder werk doen:
Door te automatiseren en te optimaliseren verminderen we het aantal handmatige handelingen. Zonder daarbij je personeelsbestand te veranderen.

Hogere productiviteit met lagere kosten:
We proberen je productie zoveel mogelijk te automatiseren. Waardoor de productiviteit stijgt en je tegelijkertijd de arbeidskosten beheerst.

Risico’s in kaart brengen:
We geven je inzicht in je processen rondom kwaliteit en veiligheid. We brengen de risico’s in kaart en optimaliseren alle processen.

Kennis opdoen:
We blijven constant kennis opdoen van je processen. Zodat we je processen constant kunnen blijven optimaliseren.

Zo werken wij

Om je processen te digitaliseren hebben we een slimme aanpak ontwikkeld. Deze bestaat uit vijf onderdelen:

1. Oriëntatie
Samen bepalen we welke processen we gaan digitaliseren.
2. Inzicht
Elk proces dat we gaan digitaliseren brengen we in kaart, zodat we inzicht krijgen.
3. Stappenplan
We beschrijven de gewenste situatie en de stappen die nodig zijn om daar te komen.
4. Borging
Samen verwerken we de stappen uit onderdeel 3 in een planning. Daarbij bepalen we ook hoe we de borging aanpakken.
5. Evaluatie
Samen evalueren we het traject van digitaliseren. Om te kijken of er nog verbeterpunten zijn.

Waar kunnen we bij helpen?

Samen kijken naar jullie processen?

NEEM CONTACT MET EWOUD OP!

We bouwen samen met jou. En dat doen we zo agile mogelijk. Door te bouwen met kleine stapjes. Die uiteindelijk leiden tot grote applicaties die in hart van je organisatie passen. We maken dan ook vaak een proof of concept. Om te kijken of al die mooie ideeën wel werken.

Maak een afspraak