Great

things

come

out

of

patience

Voor elk vraagstuk de juiste oplossing

Strategie, development en design. Akkoord, op tijd en binnen budget

Strategie, development en design. Akkoord, op tijd en binnen budget

Bij ieder vraagstuk rondom digitalisering bekijken we welke technieken, systemen en architectuur het beste passen en aansluiten bij het IT-landschap van je organisatie. Zit jij met een uitdaging? We helpen je graag op weg naar de oplossing!

Samen kijken naar mogelijkheden?

Jouw organisatie in topconditie

Procesoptimalisatie

Maak je organisatie effectiever. Zodat je meer tijd over hebt voor je klanten. Onze applicaties verkorten je doorlooptijden en zorgen voor een minimum aan onnodige menselijke handelingen. In al je processen; je primaire, besturende of ondersteunende processen.

Meer lezen

Versterk je workforce

Workforce enablement

Ondersteun je workforce met slimme applicaties die het werk een stuk makkelijker maken. Van kwaliteitschecks tot data diagnoses. En van het real time uitlezen van inzichten tot het op afstand invullen van een werkbriefje. Het kan allemaal en overal: op kantoor, bij je klant, in het magazijn of op de steiger.

Meer lezen

Snelle doorlooptijd & lage investering

Rapid Application Development

Met een RAD aanpak ontwikkel je innovatieve applicaties waarbij je alles meeneemt; businessmodel, datamodel, procesmodel en gebruikerscontext. Het liefst zie je dit allemaal ook terug in je applicatie voor je klanten of collega’s. Dat kan. En het kan veel sneller dan je denkt!

Meer lezen

Maak fans van je klanten

Customer experience platforming

Stap af van pre-build software die innovatie op afstand houdt. De customer experience wordt belangrijker dan de producten zelf. Daarom moeten bedrijven hun klantverwachtingen bij elk onderdeel van de klantreis beheren om een ​​duurzame en langdurige klantrelatie te garanderen. Creëer perfect passende ervaringen die de verwachtingen van je klanten overtreffen. Zo gelukkig zag je je klanten nog nooit!

Legacy modernization

Legacy systems analysis and replacement

Problemen met pakketten op maat of verouderde systemen die duur in onderhoud zijn en traag in verandering? Het kan namelijk sneller en eenvoudiger. Het is tijd om zelfs de belangrijkste applicaties van je organisatie te vervangen. In maanden, in plaats van jaren bouwen we met snelle visuele ontwikkeling, schaalbaarheid en eenvoudige integraties jouw kritieke applicaties sneller, eenvoudiger en toekomstbestendig.

App ontwikkeling met maatschappelijke impact

Development voor maatschappelijke impact

Heb je een mooi plan voor de maatschappij? Bijvoorbeeld om de zorg in je regio beter in te richten? Of om forenzen makkelijker te laten reizen? En wil je daarbij de hele digitale dienstverlening naar een hoger plan tillen? Of wil je alleen je interne processen stroomlijnen en automatiseren? Wat je dromen ook zijn, wij bouwen ze voor je: digitale oplossingen met impact.

NO-CODE REVOLUTION

No-Code Platform van Betty Blocks

Complexe applicaties tot 10 keer sneller ontwikkelen. Het kan. Betty Blocks maakt het eenvoudiger en sneller. Betty Blocks is erkend door zowel Gartner als Forrester en is onze officiële partner voor Rapid Application Development.

No-Code
Meer weten van Betty Blocks?

Download de whitepaper

We laten zien hoe Rapid Application Development (RAD) een effectievere methode zou kunnen zijn voor organisaties die hun uitdagingen willen aanpakken, de concurrentie voor willen zijn en innovatie willen stimuleren.

RAD whitepaper

Keertje afspreken?

Neem contact met Ewoud op!

Wie we zijn: een team van business analisten, designers en engineers. Waar we goed in zijn: complexe, bedrijfskritische processen vertalen naar simpele, digitale oplossingen. Waar we blij van worden: tevreden klanten en spijkers met koppen slaan. Dus... koffie doen?

Maak een afspraak