Great

things

come

out

of

patience

FAST. AGILE. EASY

No-code, No-problems

No-code, No-problems

Digitale oplossingen met no-code. Wij gaan voor de technologie van Betty Blocks. Waarmee we oplossingen ontwikkelen met de mensen die de problemen van jouw business écht begrijpen.

Demo aanvragen
Meer over Betty Blocks

8x sneller

Ontwikkelen met no-code

Hoe hard je IT-afdeling ook sprint, de wensen van je business lijken nog steeds harder te rennen. Daarom zetten wij in op no-code. Omdat je daarmee 8 tot 10 keer sneller ontwikkelt en tegelijkertijd je investeringen laag houdt. En of het nou gaat om apps, sites, webapplicaties of enterprise-applicaties… je realiseert het allemaal met no-code. Bovendien is alles automatisch toegankelijk op alle devices.

Dé No-Code Whitepaper
Analistenbureau IDC is het met ons eens: no-code gaat winnen. Het onderzoeksbureau voorspelt dat de no-code ontwikkeling in het komende decennium enorm gaat groeien. No-code platformen zullen van grote invloed zijn op het opereren en innoveren van organisaties.

We laten je organisatie sprinten

Wij zijn een techbedrijf. En het kan voor ons niet gebruiksvriendelijk genoeg zijn. Daarom werken we het liefst met technologie die voor en door business owners is gemaakt: no-code technologie.

procesoptimalisatie

Procesoptimalisatie

Maak je organisatie effectiever. Zodat je meer tijd over hebt voor je klanten.

workforce

Workforce enablement

Ondersteun je workforce met applicaties die het werk een stuk makkelijker maken.

customer

Customer experience platforming

Zo gelukkig zag je je klanten nog nooit, maak fans van klanten.

rapid_business_app_development_en_design

Rapid Business App Development en Design

Razendsnel business apps ontwerpen en ontwikkelen.

legacy

Legacy system analysis and replacement

Analyseren en vervangen van je oude systemen.

development

Development voor maatschappelijke impact

App ontwikkeling met maatschappelijke impact.

De no-code revolutie

De no-code revolutie: software ontwikkelen zonder te programmeren of te coderen. Bouw als eindgebruiker zelf je eigen bedrijfskritische applicaties. Ontwerp ze zelf in real time. Integreer ze zelf met REST, SOAP, OData of andere standaardprotocollen. Implementeer de applicaties zelf. En pas zelf - wanneer jij dat wilt - de functionaliteit aan. Zonder kennis van IT of van coderen. Zolang je maar de relevante bedrijfsprocessen begrijpt en die kunt vertalen naar een flowchart.

VOEL DE KRACHT

Het Betty Blocks platform

Complexe applicaties tot 10 keer sneller ontwikkelen. Het kan met het innovatieve platform van Betty Blocks. Erkend door zowel Gartner als Forrester en onze officiële partner voor Rapid Application Development.

Meer over Betty Blocks

Sparren over no-code?

NEEM CONTACT MET NICK OP!

Wie we zijn: een team van business analisten, designers en engineers. Waar we goed in zijn: complexe, bedrijfskritische processen vertalen naar simpele, digitale oplossingen. Waar we blij van worden: tevreden klanten en spijkers met koppen slaan. Dus... koffie doen?

Maak een afspraak