jouw organisatie aanpassen en evolueren

Legacy Systems Modernization

Legacy-modernisering is naar voren gekomen als een belangrijk strategisch element in digitale transformatie. Als je twijfelt over op-maat gemaakte software of dure outdated systemen, willen wij je graag helpen. Door snelle visuele ontwikkeling, eenvoudige integratie en solide schaalbaarheid te combineren, ben je binnen no-time en met vertrouwen weer up-to-date met jouw toekomstbestendige platform!

Legacy Systems Modernization: de juiste benadering om met vertrouwen naar de toekomst te kijken

De belangrijkste redenen om jouw outdated Legacy Systemen te moderniseren:

  • Onderhoudskosten zijn te hoog.
  • De applicatie biedt geen antwoord op nieuwe uitdagingen en kan geen nieuwe kansen bieden.
  • Het oude systeem is niet compatibel met moderne systemen.
  • Het oude systeem mist flexibiliteit en schaalbaarheid.
  • Het is moeilijk of onmogelijk om nieuwe functies te implementeren.
  • Het oude systeem is erg traag en crasht constant.
  • De leverancier ondersteunt jouw oude systeem niet meer.

Werkt digitale transformatie ook voor mijn organisatie?

Absoluut. Innovatie vereist vaak direct een investering, maar het is het op de lange termijn meer dan waard. Wij geloven dat innovatieve technologieën een verschil kunnen maken in elke organisatie. Ongeacht de branche, wanneer jij vanuit jouw organisatie innovatieve technologieën gebruikt, ben je de concurrentie altijd een stap voor. Wij streven ernaar om je te verbinden, te inspireren en te laten groeien door de kracht van innovatieve technologieën en slimme processen.

 

Wil jij aan de slag met het up-to-date brengen van jouw oude software?

Voordelen van het moderniseren van legacy-software

Aanpassen aan de toekomst

Een systeem dat flexibel en veerkrachtig is, maakt jouw bedrijf aantrekkelijker voor gebruikers en klanten; aan klanten, partners en investeerders; en aan nieuw talent dat enthousiast is om modernere technologie te ontwikkelen.

Lagere kosten

Zodra je jouw oude applicatie hebt gemigreerd, hoef je geen geld meer in dure mainframes te steken en ben je veel minder kwijt aan software, hardware en licenties.

IT-flexibiliteit

Door jezelf te bevrijden van een nauw gekoppelde monoliet, kun je sneller reageren op veranderingen en nieuwe processen introduceren die jouw organisatie wendbaarder maken.

Hoe kunnen wij helpen?

Helaas wordt oude software niet met de jaren beter, zoals bij een goede wijn. Toch evolueren de verwachtingen van de klant en de gebruikersbehoeften voortdurend.

Oude mainframes met technische fouten gaan niet goed samen met nieuwe systemen, wat een enorme belemmering kan zijn voor nieuwe ontwikkelingen. En al dat geld wat wordt besteed om oude software draaiende te houden, kunnen we gebruiken voor een moderne, schaalbare softwareoplossing! 

 

Boek nu jouw Betty Blocks demo

Hoe complexer jouw vraag, hoe leuker onze puzzel. Of je nu op zoek bent naar een single app of een organisatiebrede implementatie van no-code, ik denk graag met je mee. Vertel me via het formulier over jouw situatie en ik laat je vrijblijvend zien hoe je daar met het no-code platform van Betty Blocks slim op in kunt spelen. 

Vraag gratis demo aan