Great

things

come

out

of

patience

Betty Blocks

Excellent Certified Partner

Excellent Certified Partner

Holygrow is door Betty Blocks benoemd tot Excellent Certified Partner. Dat is een fantastische erkenning voor de snelheid en kwaliteit die wij leveren aan onze klanten en het is een enorme blijk van waardering voor de samenwerking van Holygrow en Betty Blocks.

Neem contact op

Realisatie van het partnership

In het eerste kwartaal van 2018 zagen we een enorme vraag naar Low/No-Code applicaties ontstaan. We hebben onderzoek gedaan naar mogelijke platformen en daarbij meerdere gesprekken gevoerd. Bij Betty Blocks hadden wij gelijk een goede match. Het development team was direct enthousiast over de technische veelzijdigheid en het gemak waarmee applicaties ontwikkeld konden worden. Daarnaast is Betty Blocks net als ons een jong en snelgroeiend bedrijf met grote ambities, dus er was ook een hele goede cultural fit. Niet hoog van de toren geblazen, maar een bedrijf wat een mentaliteit heeft om keihard te werken aan het gezamenlijk succes. In Juli 2018 zijn we zonder twijfels direct partner geworden!

De focus op Betty Blocks, behaalde resultaten, kwaliteit van de projecten, de groei die de organisatie doormaakt en de potentie, hebben er voor gezorgd dat Holygrow zich dit jaar Excellent Certified Partner mag noemen. - Tom Oudhuis

 

Wat houdt Excellent Certified Partner in?

Holygrow is er trots op om zich Excellent Certified Partner te noemen. In zeer korte tijd zijn wij van nieuwkomer  van het jaar naar de hoogste partner certificering door gestegen met als extra erkenning de nominatie voor partner van het jaar (die door COVID-19 niet is uitgereikt).

Een Excellent Certified Partner wordt je niet zomaar. Daarvoor moet je voldoen aan een aantal criteria. Het belangrijkste criteria is de kwaliteit van het development team. Dit wordt gemeten aan de hand van het cumulatieve aantal jaar ervaring en het aantal gecertificeerde Betty Blocks developers. Daarnaast wordt er gekeken naar het aantal uitgevoerde projecten en de complexiteit daarvan. Bij ons ben je dus in goede handen en staat er een team klaar met veel ervaring.

Samenwerking met Betty Blocks

Holygrow werkt veel samen met Betty Blocks. Doordat wij Excellent Certified Partner zijn, zitten wij dicht bij het vuur. We hebben direct contact met de ontwikkelaars van het platform van Betty Blocks en denken mee over de roadmap van het product. Doordat wij direct contact hebben met de ontwikkelaars kunnen wij snel schakelen als het gaat om technische uitdagingen. Zo halen we gezamenlijk het maximale uit het Betty Blocks platform en zijn wij in staat om de randjes van de mogelijkheden op te zoeken of soms te overschrijden.

Wat onderscheid ons?

Holygrow is als geen ander in staat om zeer snel de business van de klant te doorgronden. Onze ervaren Business Analisten zijn er bij vanaf de start, zo creëren we een duidelijk beeld van de vraag van de klant. Onze klant kijkt vanuit de business naar een proces, wij vanuit de techniek. Doordat we er vanuit een ander perspectief naar kijken, creëren we een 360° overzicht van de uitdaging en zo kunnen we de meest optimale applicatie ontwikkelen. 

Naast onze business analisten en ervaren development team, hebben wij eigen UX & UI designers in huis die jouw applicatie volledig kunnen vormgeven. UX design houd rekening met de gebruikerservaring, hoe een applicatie optimaal kan werken. UI design heeft de focus op de look & feel. Een compleet nieuw ontwerp of op basis van de bestaande huisstijl. Daarmee werken onze oplossingen niet alleen optimaal, ze zien er ook nog eens fantastisch uit!

Laat ons jouw uitdaging weten