MAAK FANS VAN KLANTEN

Customer Experience

Laat pre-build software die innovatie op afstand houdt en snel bedrijfsresultaten oplevert los. Creëer perfect passende ervaringen die de verwachtingen van jouw klanten overtreffen en je in staat stellen om rechtstreeks te concurreren met CX-leiders.

Samen kijken naar mogelijkheden?

Customer experience: maak fans van je klanten

Uit onderzoek blijkt dat het lastig is om een excellente customer experience te creëren, 77% van de klanten gaf aan dat ze geen goede relatie met hun leveranciers hebben. Waarom jij dat vanuit jouw bedrijf wel in orde moet hebben? Het is heel simpel. Een loyale, engaged en tevreden klant, spendeert bij jou meer en is meer winstgevend dan een klant die dat niet is. Wie wil nou geen tevreden en loyale klanten die jou continu aanbevelen? 

Als je in CX investeert, dan zul je zien dat er meer prospects in klanten worden geconverteerd en meer klanten in fans. Dan hoef je je een stuk minder zorgen te maken over de continuïteit van jouw bedrijf.

 

Op het juiste moment, op de juiste plek!

Vandaag de dag zijn consumenten beter geïnformeerd dan voorheen. In deze hyperconnected wereld is 70 procent van de sales cycle al gelopen voordat de klant contact met zijn leverancier opneemt. De hedendaagse organisatie heeft als nooit tevoren de uitdaging om op het digitale spoor van de consument te komen, erachter te komen waar de klant precies naar op zoek is, te nurturen en vervolgens te converteren.

Voordelen van een goede Customer experience

Een goede customer experience biedt veel voordelen zoals; de klant is altijd op de hoogte van de laatste status, minder druk op de klantenservice, meer conversie op de sales afdeling, direct en proactief contact met de klant, grotere klantenbinding en hogere omzet met lagere kosten.

Interactie met bestaande klanten

Bedrijven kunnen nog veel winst behalen tijdens de interactie met bestaande klanten. Uit onderzoek blijkt dat als je je klanten simpelweg tevreden kan houden, dat de omzet per klant stijgt. 

Dit stopt niet bij de klantenservice, maar gaat een stap verder. Klanten willen volledig en constant op de hoogte zijn. Of het het nu gaat om een bestelling, zending, nieuwe offerte of het retourneren van een aankoop. Klanten verwachten in het zakenleven eenzelfde ervaring die ze als consument ervaren.

Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk. Maak ‘m daarom onuitwisbaar!

Ewoud Stuurman

 

Hoe kunnen wij helpen?

Holygrow helpt bedrijven bij het optimaliseren van de customer experience op B2B vlak. Zo ontwikkelen wij hoogwaardige klantportalen, offerte tools, dashboards en product return process oplossingen. Alles waarbij jij vanuit jouw organisatie contactmomenten met de klant hebt. Wij denken mee over de strategie en de implementatie om zo fans van jouw klanten te maken. Met behulp van de nieuwste technologie zorgen wij ervoor dat jouw klanten altijd up-to-date en volledig zelfredzaam zijn. Voor elk vraagstuk hebben wij een passende oplossing,

Digitale transformatie

Survival of the fittest: al jouw mensen en systemen in topconditie met no-code.
Digitale transformatie staat bij elke organisatie bovenaan de agenda. Maar waar hebben we het dan precies over? Wat betekent het voor jouw organisatie? En hoe pak je het succesvol aan?

Download e-book

Afspreken?

Neem contact op

Wie we zijn: een team van business analisten, designers en engineers. Waar we goed in zijn: complexe, bedrijfskritische processen vertalen naar simpele, digitale oplossingen. Waar we blij van worden: tevreden klanten en spijkers met koppen slaan. Dus... koffie doen?

Neem contact op