Pharma

Een uniform en snel proces voor onze wetenschappelijke publicaties

Holygrow werkt samen met een farmaceutische organisatie om hun efficiëntie te verhogen, processen te digitaliseren en time-to-market van nieuwe systemen te verkorten. De derde van een reeks applicaties betreft de Scientific Publications Approval Application.

Deliverables

Digital Strategy, UX & UI, Development

Technology

Betty Blocks

Industry

Pharmaceutical

Over de organisatie

De organisatie is een internationaal bedrijf. Met meer dan 80 jaar ervaring en een sterke focus op onderzoek, ontwikkeling, productie en commercialisering van innovatieve geneesmiddelen op het gebied van respiratoire, neonatologie, zeldzame ziekten en speciale zorg.

 

Ze streven naar een ondernemend team van hoge kwaliteit, dat wordt gekenmerkt door een geest van samenwerking en zelfvertrouwen. Het doel is om toewijding aan resultaten en integriteit te combineren, waarbij ze verantwoordelijk zijn voor zowel sociaal als ecologisch oogpunt.

Organisatie in cijfers.

80 jaar

ervaring

6000

medewerkers

7

Apps completed

Uitdaging

Het goedkeuringsproces voor publicaties is niet automatisch en kent enkele inefficiënties, zoals het verlies van het concept, de complexiteit om te weten waar het concept is of bij welke stap van het goedkeuringsproces mensen zijn aangekomen; het is moeilijk in te zien of de commentaren die in het concept door de beoordelaars waren voorgesteld, zijn opgenomen.

Om al deze reden is het noodzakelijk om een ​​nieuw efficiënt digitaal proces te creëren dat de workflow kan verbeteren en alle huidige problemen kan oplossen.

Strategisch inzetten van Betty Blocks

De noodzaak voor een nieuwe technologie

Naast het digitaliseren van de Customs Dossier Management App is de onderliggende vraag het bieden van een technologie waar alle toekomstige applicaties mee gedigitaliseerd kunnen worden. Bij het maken van de juiste keuze voor een strategische technologie wogen de volgende drie factoren mee:

Het moet alle afdelingen van de organisatie in staat stellen processen snel te digitaliseren.

 

Grote noodzaak voor snelheid, schaalbaarheid en molariteit om toekomstige innovaties te versnellen.

Alle processen moeten meetbaar gemaakt kunnen worden, zodat correcte stuurdata gerapporteerd kan worden.

Hoe we jouw helpen

Oplossing

Het nieuwe systeem maakt het beheer van de beoordeling en goedkeuring van publicaties op een eenvoudige en uniforme manier mogelijk. Het heeft minder handelingen voor de gebruiker - sneller proces - kortere doorlooptijd van concept tot uiteindelijke publicatie. Een enkele tool stuurt het hele proces aan, waardoor het zowel digitaal als duurzamer wordt (bv. minder papieren kopieën).

Betty blocks it is

Componenten

Om de snelheid van toekomstige applicaties te verhogen worden alle apps opgebouwd met custom componenten. Veel componenten kunnen via de Blocks Store van Betty Blocks gedeeld worden voor gebruik in andere apps. Denk hierbij aan integraties met o.a. Active Directory voor de Single Sign-on, Microsoft Teams en Sharepoint en SAP, maar ook user interface elementen.

Resultaat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi.

Resultaat

Het resultaat van deze applicatie is een nieuwe benadering voor de manier waarop de wetenschappelijke publicaties van Pharma worden goedgekeurd. We kijken nu naar de uitdagingen en enkele inefficiënties van het lopende proces en hebben een nieuwe digitale, vereenvoudigde, kortere en krachtige benadering gecreëerd.

Zoals afgesproken:

Duurzame werkwijze, minder papierverspilling.

Minder handelingen voor de gebruiker.

Uniforme werkwijze voor alle publicaties.

 

Alle data op 1 centrale plek.

Sneller proces, korte doorlooptijd.

Binnen 3 weken hebben we een proces van papier én Excel vertaald naar een stabiele Betty Blocks webapplicatie.

 

Video

Resultaat

Één centraal systeem welke de business users met verscihllende gebruikersrollen in staat stellen het beheer, validatie en goedkeuring.

HubSpot Video

Betty Blocks Business Apps

In dit e-book zoomen we in op de soorten applicaties die je met een no-code platform kunt bouwen en laten we een aantal voorbeelden zien van slimme business applicaties die andere organisaties al ontwikkelden met het no-code platform van Betty Blocks.

Download e-book

Jouw uitdaging bespreken?

Neem contact met Nick op

Wie we zijn: een team van business analisten, designers en engineers. Waar we goed in zijn: complexe, bedrijfskritische processen vertalen naar simpele, digitale oplossingen. Waar we blij van worden: tevreden klanten en spijkers met koppen slaan. Dus... koffie doen?

Neem contact op