ICS Groep

Offertetool brengt ICS Groep meer gemak en efficiëntie

Een webapplicatie waarin het volledige facturatieproces vanuit 1 centraal punt wordt beheerd. Handmatige werkzaamheden zijn geautomatiseerd en de kans op fouten tot een minimum beperkt. En last but not least: er gaat geen kostbare tijd meer verloren aan het opmaken, specificeren en verzenden van de facturen.

Deliverables

Digital Strategy, UX & UI, Development

Technology

ReactJS, Laravel

Industry

Facility services

Over ICS Groep

Binnen ICS Groep b.v. werken ruim 2.300 medewerkers voor  de verschillende werkmaatschappijen ICS, AMC en C4U. . Ze geloven dat een schone en gezonde leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. 

Daarom maken ze met trots al 40 jaar schoon voor kleine en grote opdrachtgevers door heel Nederland en zijn ze een waardig top 10 speler in de schoonmaakbranche.


" Let's keep it clean! "

 

ICS Groep in cijfers.

40 jaar

Ervaring

2300+

Medewerkers

Top 10

Speler

Uitdaging

ICS Groep kampte al tijden met het probleem dat offertes bleven liggen of zelfs vergeten werden. Daarom aan Holygrow de vraag om een applicatie te ontwikkelen die het offerteproces efficiënter laat verlopen. Een offertetool die ervoor moet zorgen dat het eenvoudig wordt om de status en voortgang van iedere offerte in te zien en daarbij automatisch de betrokken personen te activeren.

Resultaat

Binnen 3 weken tijd is er een volledig geïntegreerd platform ingericht ter ondersteuning van de verwerking van inkoopfacturen. Wat dat gaat opleveren? Snellere factuurverwerking, minder handmatig werk, betere communicatie, meer tijdwinst en betere inzichten in de financiën.

Meer informatie voor de klant

Klant kan zelf tarieven berekenen

Klant kan zelf zendingen boeken

Eenvoudig speciale offertes maken

Minder druk op de klantenservice

Aanpak & planning

SCRUM: een agile framework waarbij de focus ligt op het samen met alle betrokkenen ontwikkelen van software, op een effectieve en flexibele manier. 

Ontwikkeling, Test, Acceptatie en Productie- afgekort OTAP - is de methodiek die we bij Holygrow veel gebruiken. In de Ontwikkel- en Testomgeving zijn de developers bezig met het ontwikkelen en testen van de applicatie. Na interne goedkeuring wordt de applicatie doorgezet naar de acceptatieomgeving waar ICS Groep de applicatie kan testen op functionaliteit. Samen bepalen we of de applicatie aan alle wensen voldoet.

Oplossing

Een web-based applicatie waarbij alle cijfers in het salesproces van ICS groep inzichtelijk worden gemaakt. Gebruikers kunnen offertes aanmaken en worden d.m.v. automatische notificaties op de hoogte gehouden van eventuele vervolgacties.

Een belangrijk aspect van de tool is dat iedere stap getraceerd en getimed kan worden. Bijvoorbeeld wanneer een offerte langer dan 5 dagen op ‘nieuw’ staat, wordt er een notificatie verstuurd naar alle betrokkenen. De eigenaar van de offerte ontvangt een notificatie waarin hij/zij wordt geactiveerd om de offerte verder op te pakken.

Daarbij is het ook mogelijk om periodiek een status-notificatie te versturen naar leidinggevenden. Zij ontvangen dan wekelijks een mail met daarin de status van alle offertes.

Resultaat

Binnen 3 weken tijd is er een volledig geïntegreerd platform ingericht ter ondersteuning van de verwerking van inkoopfacturen. Wat dat gaat opleveren? Snellere factuurverwerking, minder handmatig werk, betere communicatie, meer tijdwinst en betere inzichten in de financiën.

Resultaat

Met de nieuwe offertetool van ICS Groep werd de droom van menig finance afdeling binnen no-time werkelijkheid. Een webapplicatie waarin: 

  • het volledige facturatieproces vanuit 1 centraal punt wordt beheerd
  • handmatige werkzaamheden zijn geautomatiseerd 
  • de kans op fouten tot een minimum zijn beperkt
  • geen kostbare tijd verloren gaat aan het opmaken, specificeren en verzenden van facturen

Beloofd is beloofd

Meer informatie voor de klant

Klant kan zelf tarieven berekenen

Klant kan zelf zendingen boeken

Eenvoudig speciale offertes maken

Minder druk op de klantenservice

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Betty Blocks Business Apps

In dit e-book zoomen we in op de soorten applicaties die je met een no-code platform kunt bouwen en laten we een aantal voorbeelden zien van slimme business applicaties die andere organisaties al ontwikkelden met het no-code platform van Betty Blocks.

Download e-book

Jouw uitdaging bespreken?

Neem contact met Nick op

Wie we zijn: een team van business analisten, designers en engineers. Waar we goed in zijn: complexe, bedrijfskritische processen vertalen naar simpele, digitale oplossingen. Waar we blij van worden: tevreden klanten en spijkers met koppen slaan. Dus... koffie doen?

Neem contact op