Pharma

Met 1 druk op de knop een uniform donatieverzoek

Holygrow werkt samen met een farmaceutische organisatie om hun efficiëntie te verhogen, processen te digitaliseren en time-to-market van nieuwe systemen te verkorten. De tweede van een reeks applicaties betreft de Donations applicatie.

Deliverables

Digital Strategy, UX & UI, Development

Technology

Betty Blocks

Industry

Pharmaceutical

Over de organisatie

De farmaceutische organisatie is een internationaal bedrijf. Met meer dan 80 jaar ervaring en een sterke focus op onderzoek, ontwikkeling, productie en commercialisering van innovatieve geneesmiddelen op het gebied van respiratoire, neonatologie, zeldzame ziekten en speciale zorg.

 

Ze streven naar een ondernemend team van hoge kwaliteit, dat wordt gekenmerkt door een geest van samenwerking en zelfvertrouwen. Het doel is om toewijding aan resultaten en integriteit te combineren, waarbij ze verantwoordelijk zijn voor zowel sociaal als ecologisch oogpunt.

Organisatie in cijfers.

80 jaar

ervaring

6000

medewerkers

7

Apps completed

Uitdaging

De farmaceutische organisatie schenkt jaarlijks goederen aan verschillende organisaties. Er bestaan geen overzichten van alle donatieverzoeken, geen uniform aanvraagproces, geen controle over de donatie cyclus, geen inzicht in donatie gegevens en veel papier & tijdrovend werk.

De uitdaging is een applicatie ontwikkelen die het proces van aanvraag tot goedkeuring van zo’n donatie beheerd. Ook kan de verantwoording van de besteding van het gedoneerde geld worden gemonitord in de applicatie.

Strategisch inzetten van Betty Blocks

De noodzaak voor een nieuwe technologie

Naast het digitaliseren van de Customs Dossier Management App is de onderliggende vraag het bieden van een technologie waar alle toekomstige applicaties mee gedigitaliseerd kunnen worden. Bij het maken van de juiste keuze voor een strategische technologie wogen de volgende drie factoren mee:

Het moet alle afdelingen van de organisatie in staat stellen processen snel te digitaliseren.

 

Grote noodzaak voor snelheid, schaalbaarheid en molariteit om toekomstige innovaties te versnellen.

Alle processen moeten meetbaar gemaakt kunnen worden, zodat correcte stuurdata gerapporteerd kan worden.

Hoe we jouw helpen

Oplossing

Deze donations applicatie verzorgt intern het proces van aanvraag tot goedkeuring van een dergelijke schenking. De persoon die verantwoordelijk is voor de besteding van het gedoneerde geld kan ook worden gevolgd in de applicatie.

  •  Het proces dematerialiseren
  •  Voldoet aan de procedure
  •  Beheer de hele levenscyclus van het donatieverzoek voor: welke staat is het verzoek en aan wie wordt het op dit moment toegewezen?

Betty blocks it is

Componenten

Om de snelheid van toekomstige applicaties te verhogen worden alle apps opgebouwd met custom componenten. Veel componenten kunnen via de Blocks Store van Betty Blocks gedeeld worden voor gebruik in andere apps. Denk hierbij aan integraties met o.a. Active Directory voor de Single Sign-on, Microsoft Teams en Sharepoint en SAP, maar ook user interface elementen.

Resultaat

Het is nu mogelijk dat elke gebruiker eenvoudig een nieuwe donatie kan starten. De gebruiker vult gegevens aan m.b.t. de donatie. Denk hierbij aan het type donatie (goederen/geld), het doel, de ontvanger etc.

Wanneer alle gegevens zijn ingevuld is het mogelijk de aanvraag te starten. De workflow zorgt dat alle betrokkenen hun mening kunnen geven. Zij kunnen de aanvraag goed- of afkeuren, de aanvrager om opheldering vragen en in sommige gevallen ook nog informatie toevoegen aan de aanvraag.

En daarna?

Het resultaat is een complete en goedgekeurde aanvraag, waarna de donatie ook daadwerkelijk kan gaan plaatsvinden. Vervolgens kunnen bijvoorbeeld de uitgaven die zijn gedaan van een donatie nog worden verantwoord in de applicatie.

In drie weken opgeleverd

Onze oplossing

Één centraal systeem welke de business users met verschillende gebruikersrollen in staat stellen het beheer, validatie en goedkeuring van een Customs Dossier uit te voeren. Een Customs Dossier omvat alle data gerelateerd aan het importeren van goederen van landen buiten Europa.

Proof of concept

We hebben 75% van de requirements kunnen bouwen in een proof of concept van één week.

Applicatie ontwikkeling

Na oplevering van de Proof of Concept hebben we in twee weken tijd de applicatie afgerond.

B2B ecommerce

Na positieve gebruikerstesten is de app na één maand in gebruik genomen.

 

Binnen 3 weken hebben we een proces van papier én Excel vertaald naar een stabiele Betty Blocks webapplicatie.

 

Video

Resultaat

Één centraal systeem welke de business users met verscihllende gebruikersrollen in staat stellen het beheer, validatie en goedkeuring.

HubSpot Video

Betty Blocks Business Apps

In dit e-book zoomen we in op de soorten applicaties die je met een no-code platform kunt bouwen en laten we een aantal voorbeelden zien van slimme business applicaties die andere organisaties al ontwikkelden met het no-code platform van Betty Blocks.

Download e-book

Jouw uitdaging bespreken?

Neem contact met Nick op

Wie we zijn: een team van business analisten, designers en engineers. Waar we goed in zijn: complexe, bedrijfskritische processen vertalen naar simpele, digitale oplossingen. Waar we blij van worden: tevreden klanten en spijkers met koppen slaan. Dus... koffie doen?

Neem contact op