Bring

Excellente customer experience met digitaal klantportaal

Holygrow heeft een online omgeving ingericht voor de klanten van Bring. Dit platform geeft de klant een beter inzicht in alle benodigde informatie en stelt de klant in staat om zelf transportkosten te berekenen en zendingen te boeken.

Deliverables

Digital Strategy, UX & UI, Development

Technology

Betty Blocks

Industry

Logistics and supply chain

Over Bring

Bring is een onderdeel van de Norway Post en een belangrijke speler op de (Noord-) Europese transportmarkt. De organisatie vervoert goederen via de weg, het spoor, de lucht en de zee en heeft vestigingen in onder andere de Scandinavische landen, Engeland, Nederland, België, Frankrijk en China.

Bring biedt vele mogelijkheden aan voor groupage, deelladingen en complete vrachten binnen Europa. Dankzij eigen kantoren en strategische partners in het buitenland beschikken zij over een uitgebreide logistieke infrastructuur.

Bring in cijfers.

50+

Actieve gebruikers

1500+

Zendingen via het

portaal per jaar

100+

groupage ritten

per week

Uitdaging

Bring werkte in een online omgeving waarin de verwerking van zendingen nog grotendeels met de hand gebeurde. Die omgeving was bovendien niet schaalbaar en ook konden aanpassingen niet zelf worden doorgevoerd, wat elke keer veel tijd en geld kostte. Verder beschikten klanten over weinig accountinformatie, waardoor er altijd veel vragen waren voor de klantenservice. Omdat er nog meer projecten aan zaten te komen en Bring niet elk project bij een andere leverancier wilde onderbrengen, zocht de organisatie één partner en één platform voor al die verschillende uitdagingen.  

Resultaat

Binnen 3 weken tijd is er een volledig geïntegreerd platform ingericht ter ondersteuning van de verwerking van inkoopfacturen. Wat dat gaat opleveren? Snellere factuurverwerking, minder handmatig werk, betere communicatie, meer tijdwinst en betere inzichten in de financiën.

Meer informatie voor de klant

Klant kan zelf tarieven berekenen

Klant kan zelf zendingen boeken

Eenvoudig speciale offertes maken

Minder druk op de klantenservice

Fast.Agile.Easy.

Bring heeft voor op het langere termijn meerdere software gerelateerde projecten staan gepland. Om te voorkomen dat ieder project bij een andere leverancier werd ontwikkeld, waren zij opzoek naar een partij die hen kon helpen op al deze vlakken. Bring is van mening dat ze dit kunnen realiseren met Holygrow en het Betty Blocks platform.

Oplossing

In nauwe samenwerking met Bring ontwikkelde Holygrow een digitaal klantportaal dat direct op hun Transport Management System (TMS) is aangesloten en de klant 24/7 toegang geeft tot alle relevante informatie over zijn zending(en). De actuele status en alle bijbehorende documenten (labels, douanedocumenten, afleverbewijzen enz.) vindt hij in een overzichtelijk dashboard. Ook kan de klant eenvoudig zelf een zending boeken, waarbij hij dan meteen de actuele tarieven en andere relevante informatie ziet. Het portaal heeft ook een nieuws- en een chatfunctie waarmee de klant direct in contact komt met de klantenservice. 

Resultaat

Binnen 3 weken tijd is er een volledig geïntegreerd platform ingericht ter ondersteuning van de verwerking van inkoopfacturen. Wat dat gaat opleveren? Snellere factuurverwerking, minder handmatig werk, betere communicatie, meer tijdwinst en betere inzichten in de financiën.

Resultaat

Een toekomstbestendig klantportaal dat voor een excellente customer experience zorgt. De actuele en complete informatie over zendingen in combinatie met het gebruiksgemak zorgen voor een efficiënte manier van werken en minder druk op de klantenservice. Ook belangrijk voor Bring: met het no-code platform van Betty Blocks kunnen medewerkers snel en eenvoudig aanpassingen doen of zaken doorontwikkelen.

Beloofd is beloofd

Meer informatie voor de klant

Klant kan zelf tarieven berekenen

Klant kan zelf zendingen boeken

Eenvoudig speciale offertes maken

Minder druk op de klantenservice

Het contact met Holygrow was vanaf dag één goed. Zij hebben veel IT-kennis en denken mee met het vinden van klantvriendelijke oplossingen. Gedurende het ontwikkelproces zijn er meerdere sprints, waarbij wij als opdrachtgever worden geüpdate over de nieuwe ontwikkelingen. Op- en aanmerkingen worden snel verwerkt. Wij zijn dan ook tevreden over het eindproduct en het kan ook niet anders dat de gebruikers (onze klanten) dat ook zullen zijn.


- Marcel 't Hart

HubSpot Video

Betty Blocks Business Apps

In dit e-book zoomen we in op de soorten applicaties die je met een no-code platform kunt bouwen en laten we een aantal voorbeelden zien van slimme business applicaties die andere organisaties al ontwikkelden met het no-code platform van Betty Blocks.

Download e-book

Jouw uitdaging bespreken?

neem contact met Nick op

Wie we zijn: een team van business analisten, designers en engineers. Waar we goed in zijn: complexe, bedrijfskritische processen vertalen naar simpele, digitale oplossingen. Waar we blij van worden: tevreden klanten en spijkers met koppen slaan. Dus... koffie doen?

Neem contact op