Versnel bedrijfsprestaties door automatisering

Business operations

Wij werken met intelligente technologie die de IT omgeving en de manier van werken van onze klanten fundamenteel verandert. Samen met jou stroomlijnen we interne activiteiten, optimaliseren we front- en backoffice processen. Dit resulteert in nieuwe groeikansen, minder kosten, efficiënter werken en meer waarde voor jouw initiatieven.

Holygrow bouwt samen met jou aan duurzame groei op de volgende manieren:

  • Klantervaringen verbeteren: Betere tools voor de gebruikers om in te spelen op de eisen van de klant in een digitale wereld.

  • Gegevens integreren in processen: gegevens integreren in bedrijfsprocessen zorgt ervoor dat gebruikers de juiste informatie hebben wanneer ze die nodig hebben om beslissingen te nemen.

  • Altijd en overal beschikbaar: intelligente systemen kunnen o.a dienen als een hub voor data en apps die ze beschikbaar maken op elk apparaat.

  • App-ontwikkeling versnellen: een no-code development oplossing zorgt voor tot 10x snellere applicatie ontwikkeling.

  • Stroomlijnen van workflows: Samen met jou stroomlijnen we interne activiteiten, optimaliseren we front- en backoffice processen.

  • Jouw workforce transformeren tot een dreamforce: door op het juiste moment de juiste tools en de juiste service te bieden, vergroot je namelijk niet alleen de productiviteit van je werknemers, maar ook de tevredenheid.

Optimaliseer jouw bedrijfsactiviteiten

Ontwikkel innovatieve web- en mobiele personeelsapps, werknemersportals, workflows en operationele dashboards om elk proces te ondersteunen, hoe ingewikkeld ook. Creëer interfaces die werknemers graag gebruiken en eenvoudige integratie met jouw bestaande systemen.

 

Win van concurrenten door intelligente I.T.

 

Bedrijven omarmen nieuwe bedrijfsmodellen en - processen die waarde genereren voor klanten en medewerkers. De digitale economie zit vol met uitdagingen, kansen en risico’s. Je moet deze kansen aangrijpen om sneller te kunnen bewegen in het snel veranderende IT-landschap, op deze manier win je van je concurrenten en blijf je hen altijd een stap voor.

Gegevens integreren in processen

Klantervaringen verbeteren

 

Jouw workforce transformeren tot een dreamforce

Wendbaar, schaalbaar en beveiligd

Mobiele en responsieve webapps die overal en altijd toegankelijk zijn

Download onze whitepaper

 

Als je op zoek bent naar het juiste gereedschap die de IT omgeving en de manier van werken binnen jouw organisatie fundamenteel verandert zal deze whitepaper perfect aansluiten.

Download

Afspreken?

Neem contact met Ewoud op

Wie we zijn: een team van business analisten, designers en engineers. Waar we goed in zijn: complexe, bedrijfskritische processen vertalen naar simpele, digitale oplossingen. Waar we blij van worden: tevreden klanten en spijkers met koppen slaan. Dus... koffie doen?

Neem contact op