E-book

Digitale transformatie

Survival of the fittest: al je mensen en systemen in topconditie met no-code

We zijn nieuwsgierig naar jouw situatie, zodat wij onze publicaties hierop kunnen afstemmen.

Download het E-book

Digitale transformatie

Denk eens aan alles wat er in de afgelopen 20 jaar is veranderd op technologisch vlak. YouTube en Facebook bestonden begin deze eeuw nog niet. Woorden als Bitcoin, Spotify en Blockchain zouden bij Scrabble keihard worden afgekeurd. En je 20-jaar jongere zelf zou volledig uit zijn dak gaan bij het zien van de smartphone waarop jij nu wellicht dit e-book download. 

En kijk eens wat er allemaal nog aan zit te komen: vliegende auto’s, drones die pizza bezorgen, hele dorpen uit de 3D-printer. Wat we willen zeggen: de vernieuwingen gaan razendsnel en ze gaan dóór, of je nu wilt of niet.

E-book | Digitale transformatie - Survival of the fittest

Survival of the fittest

Hoe de toekomst eruitziet? Niemand die het weet. Het enige wat we wel weten: stilstaan is geen optie. Alles draait om snelheid en flexibiliteit. Banen, bedrijven, zelfs hele branches zullen verdwijnen als ze niet meebewegen. Dat je iets al 20 jaar doet, betekent niet dat je het nog eens 20 jaar moet blijven doen. De markt verandert en de consument is er klaar voor. Bedrijven die achterblijven, redden het niet. Kortom: overleven betekent meebewegen. Vernieuwen. Het bedrijf dat dit het beste doet, wint. En zo hoort het.

Niet voor niets staat digitale transformatie bij elke organisatie bovenaan de agenda. Maar waar hebben we het dan precies over? En wat betekent het voor jouw organisatie?

Key takeaways:

  • Waar hebben we het over bij een digitale transformatie
  • Waarom elke organisatie digitaal moet transformeren
  • Een succesvolle digitale transformatie: zo pak je dat aan 
  • De 8 basiscondities voor succes
  • 5 directe wins voor je organisatie
  • Hoe je no-code kunt gebruiken om digitale transformatie te realiseren of versnellen
Download