No-code platform

Betty Blocks

Jouw complexe en bedrijfskritische applicaties tot 10 keer sneller en slimmer ontwikkelen? Dat kan met het no-code platform van Betty Blocks. Alles over het wat, hoe en waarom lees je hier.

HubSpot Video

Wat is Betty Blocks?

Betty Blocks is het eerste echte no-code platform ter wereld: een 100% online en cloud-based application platform as a service (aPaaS) waarmee je snel en eenvoudig een webapplicatie op maat bouwt. Met voorgeprogrammeerde blokken en templates stelt het programmeurs en niet-programmeurs in staat om tot tien keer sneller te ontwikkelen dan met traditionele code. Niet voor niets is Betty Blocks onze officiële partner voor Rapid Application Development.

Razendsnel digitaliseren met Betty Blocks

Met het no-code platform van Betty Blocks bouw je binnen no time applicaties die er voor zorgen dat de mensen in jouw organisatie efficiënter kunnen werken. Eerst zien, dan geloven, horen we je denken. En daar kunnen we je alleen maar gelijk in geven. Daarom laten we je graag zien hoe we samen met jou in 8 stappen van een goed idee naar een slimme, duurzame en gebruiksvriendelijke applicatie toewerken. 

Download e-book  

'Betty Blocks helpt je snel, slim én duurzaam innoveren'

 

 

Rapid Application Development

Rapid Application Development (RAD) is een ontwikkelmethode die organisaties in staat stelt om softwaresystemen vele malen sneller te ontwikkelen. Een belangrijk aspect van deze aanpak is dat eerder ontwikkelde prototypen herbruikbaar zijn. En dat zorgt voor een snellere doorlooptijd en lagere investering. 

Meer over RAD

Wat is een no-code platform?

Een no-code platform maakt het mogelijk om applicaties te ontwikkeling zonder dat kennis van programmeren vereist is. In plaats van traditionele code, gebruikt een no-code platform visual modelling. Gebruikers kunnen voorgeprogrammeerde componenten slepen in logische reeksen en op die manier slimme en functionele applicaties ontwikkelen. Het verwijderen van traditionele code uit het ontwikkelingsproces is een mooie oplossing voor 2 grote IT-issues:

 1. Traditioneel coderen is complex en tijdrovend 
 2. Er is een groot tekort aan gekwalificeerde programmeurs

Waarom Betty Blocks?

Met het no-code platform van Betty Blocks richt je binnen no time slimme, duurzame en gebruiksvriendelijke webapplicaties in die er voor zorgen dat de mensen in jouw organisatie efficiënter kunnen werken. Van het automatiseren van handmatige processen tot het uitbreiden en optimaliseren van bestaande systemen. Ontwikkelen met het no-code platform van Betty Blocks gaat niet alleen snel en eenvoudig, het biedt de organisatie nog veel meer voordelen.

Betty Blocks benefits

 • Het kan worden ingezet als zelfstandig innovatieplatform en voorkomt Shadow IT
 • Of als uitbreiding op de huidige IT infrastructuur 
 • Het biedt een stevige en duurzame fundering voor jouw IT-landschap
 • Applicaties zijn automatisch geoptimaliseerd voor alle apparaten
 • Alle applicaties zijn 100% cloud-based, dus altijd up-to-date
 • Eigen mensen kunnen zelfstandig doorontwikkelen
 • ISO 27001 gecertificeerd: strikte beveiligingsprotocollen beschermen je data

Soorten applicaties met Betty Blocks

Met een no-code platform als Betty Blocks kun je 3 soorten applicaties bouwen.

Back Office Applications

Web Applications

Mobile Applications

 

 • Back Office Applications
  Back office applications zijn geschikt voor intern gebruik en vooral gericht op het digitaliseren van werkprocessen. Denk aan: projectondersteuning, voorraadbeheer, orderverwerking, data integratie, slimme sales calculaties, offertetools of onderhoudsactiviteiten. De ontwikkeling van dergelijke applicaties gaat razendsnel door het gebruik van kant-en-klare features als formulieren, overzichten, filteren en zoeken, exporteren en importeren en workflows. Allemaal zonder een regel te programmeren!

 • Portals and Web Applications
  Web applications slaan de brug tussen back- en frontoffice. Wanneer een applicatie voor de schermen moet worden gebruikt, is het belangrijk dat de applicatie dezelfde uitstraling heeft als andere (online) uitingen van de organisatie. Een webapplicatie gebruikt daarom zowel de backoffice als de webmodule. Een webapplicatie is altijd responsive en kan worden ingezet voor bijvoorbeeld een klantportaal, offerte calculator, track & trace, data dashboard, externe sales ondersteuning, slimme data formulieren of nieuwsvoorziening.

 • Mobile Applications
  Mobile applications zijn vergelijkbaar met web applications en kun je downloaden uit de Google Play Store en Apple AppStore. Dit type applicaties heeft als groot voordeel dat ze gebruik kunnen maken van alle features van de mobiele telefoon: NFC, GPS, lokale dataopslag, camera, QR-code scanner, snelheid, stappenteller, etc. Alle sensoren van de telefoon staan tot je beschikking.

Betty Blocks applicaties

Nu je weet wat je zoal kunt bouwen met een no-code platform als Betty Blocks, laten we je graag wat applicaties zien die wij voor onze klanten ontwikkelden. Wie weet doe je inspiratie op voor jou en je organisatie:

Bekijk alle cases
Bekijk alle cases

Betty Blocks in het Gartner Magic Quadrant

Betty Blocks is officieel erkend door zowel Gartner als Forrester. Het Gartner Magic Quadrant for Enterprise Low-Code Application Platforms 2020 benoemde Betty Blocks voor het tweede opeenvolgende jaar tot Visionary onder 18 erkende leveranciers. Meer inzicht in de de low-code markt en de positionering van erkende leveranciers vind je in het officiële rapport dat op de website van Betty Blocks beschikbaar is.

Betty Blocks vergelijken

Er zijn tegenwoordig veel verschillende platforms voor software development op de markt.  Hoewel deze op het eerste gezicht hetzelfde lijken te bieden - eenvoudig en snel applicaties ontwikkelen - zijn er zeker ook verschillen. Wij vergeleken de meest gebruikte platforms voor je.

Waar maakt Betty Blocks nu echt het verschil?

100% cloud-based

Geen downloads. Geen updates. Alles wat je nodig hebt is een internet verbinding.

100% veilig

Het eerste en enige no-code platform met een ISO27001 certificering. 

100% no-code

Eenvoudig in gebruik, maar krachtig genoeg om complexe applicaties te bouwen.

#1 implementatie-partner van Betty Blocks

Als Excellent Certified Partner van Betty Blocks zitten we dicht op het vuur. We hebben direct contact met de ontwikkelaars van het platform en denken mee over de roadmap van het product. Zo kunnen wij snel schakelen als het gaat om technische uitdagingen en halen we samen met jou het maximale uit het no-code platform van Betty Blocks.

Demo aanvragen

Hoe complexer jouw vraag, hoe leuker onze puzzel. Of je nu op zoek bent naar een single app of een organisatiebrede implementatie, we denken graag met je mee. Ruil jouw digitale uitdaging in voor een gratis demo en we laten je vrijblijvend zien hoe je daar met het no-code platform van Betty Blocks op kunt inspelen.

Vraag gratis demo aan

Lees meer over Betty Blocks

Enter House of low-code
Enter House of low-code