Great

things

come

out

of

patience

NO-CODE REVOLUTION

Het Betty Blocks platform

Het Betty Blocks platform

Complexe applicaties tot 10 keer sneller ontwikkelen. Het kan. Betty Blocks maakt het eenvoudiger en sneller. Betty Blocks is erkend door zowel Gartner als Forrester en is onze officiële partner voor Rapid Application Development.

Boek een demo

Ontwikkelen met Betty Blocks

Betty Blocks onderscheidt zich van no-code platforms door eenvoudig genoeg te zijn dat iedereen het kan gebruiken, terwijl het beschikt over krachtige functies die krachtig genoeg zijn om veilige, complexe, enterprise-grade applicaties te bouwen.

Dé No-Code Whitepaper

User Interface Builder

Stel je webpagina snel samen door middel van drag and drop, precies zoals jij het wilt. Van de header naar formulier tot aan tabellen en zie meteen hoe het eruit ziet op mobiel, desktop en tablet.

Voel je je ambitieus? Combineer het met elk JavaScript framework - zoals Angular of Vue.js - voor volledige vrijheid en flexbiliteit.

Visual modeling

De complexe code hebben wij vervangen doormiddel van een drag-and-drop interface. Verwerk en beheer je data eenvoudig door visueel modelleren. Snel, leuk en gemakkelijk met eindeloze mogelijkheden.

Integrations

Om alles wat je nodig hebt met elkaar te verbinden kan je makkelijk integreren met alle soorten web services, zoals Slack, Twitter, Mollie of Ideal. Het platform past in iedere IT omgeving en biedt moderne mogelijkheden voor verouderde software.

Newcomer of the Year Award 2019

Trots! In 2019 wonnen we de “Newcomer of the Year” award. Een prachtige start van de no code revolutie van Holygrow en Betty Blocks.

“Een bevestiging van al ons harde werk en het enorme succes van no code in Nederland en in het buitenland.” Nick Bazuin, mede oprichter Holygrow.

Vragen over Betty Blocks?

NEEM CONTACT MET EWOUD OP!

Wie we zijn: een team van business analisten, designers en engineers. Waar we goed in zijn: complexe, bedrijfskritische processen vertalen naar simpele, digitale oplossingen. Waar we blij van worden: tevreden klanten en spijkers met koppen slaan. Dus... koffie doen?

Maak een afspraak