Great

things

come

out

of

patience

Het Betty Blocks platform

Het Betty Blocks platform

Stroomlijn interne operaties en optimaliseer front- en backoffice processen met behulp van het Betty Blocks ontwikkelplatform. Administratieve processen met losse (papieren) formulieren en handmatige handelingen zijn inefficiënt en kosten veel tijd. Met Betty Blocks richten wij slimme, duurzame en gebruiksvriendelijke webapplicaties in, die er voor zorgen dat je efficiënter en sneller kunt werken.

Wat is Betty Blocks?

Betty Blocks is een no-code ontwikkel platform dat programmeurs en niet-programmeurs in staat stelt om webapplicaties te bouwen via een grafische interface. Je hoeft daarbij weinig tot geen code te schrijven, zoals op de traditionele manier. No-code development platforms, zoals Betty Blocks, zijn enorm in populariteit toegenomen, omdat het gat tussen de vraag vanuit de business en het aanbod vanuit IT binnen een organisatie steeds groter wordt.

 

Als het verschil tussen de vraag en aanbod naar software binnen een organisatie te groot wordt, ontstaat Shadow IT. Dit zijn alle applicaties buiten het zichtveld van IT support. Betty Blocks helpt om dit gat te verkleinen door het ontwikkelingsproces te versnellen. Betty Blocks is een cloud-based application platform waarbij je met behulp van templates en voorgedefinieerde blokken snel en eenvoudig een maatwerk applicatie bouwt. De kracht van Betty Blocks is inmiddels ook erkend erkend door zowel Gartner als Forrester en is onze officiële partner voor Rapid Application Development.

Systems of Innovation

Binnen een organisatie heb je core systemen waar alle bedrijfskritische data instaat. In veel gevallen is dit een ERP pakket zoals SAP, Salesforce of MS Dynamics Systems. Daaromheen heeft een organisatie behoefte aan innovatie en applicaties die de unieke manier van werken ondersteund. Dit is precies het type applicatie waar Betty Blocks uitermate goed geschikt voor is. De business heeft tools nodig om snel in te kunnen springen op veranderingen en nieuwe kansen in de markt. Betty Blocks biedt die mogelijkheid en ondersteunt de digitale transformatie.

Wat voor applicaties bouw je met Betty Blocks?

Betty Blocks wordt ingezet bij bedrijven die werkprocessen willen digitaliseren via cloud-based applicaties. We maken daarin onderscheid tussen 3 verschillende type applicaties: 

  • Backoffice applicaties. Dit zijn webapplicaties die ontwikkeld zijn met de Betty Blocks backoffice. Dit type applicatie is geschikt voor intern gebruik en richt zich vooral op het digitaliseren van werkprocessen. Denk hierbij aan projectondersteuning,  productbeheer, orderverwerking, data integratie, slimme sales calculaties, offerte tools of het bijhouden van onderhoudsactiviteiten. De ontwikkeling van zulke applicaties gaat razendsnel door het gebruik van kant-en-klare features, zoals formulieren, overzichten, filteren & zoeken, exporteren & importeren en workflows. Alles zonder een regel te programmeren!

  • Webapplicaties. Een webapplicatie overbrugt de kloof tussen uw back- en frontoffice, wanneer uw applicatie openbaar moet worden gebruikt. Hierbij is het van belang dat de applicatie dezelfde uitstraling heeft als de huisstijl van uw organisatie. Een webapplicatie gebruikt zowel de backoffice als de webmodule. Een webapplicatie kan worden ingezet voor bijvoorbeeld een klantportaal, offerte calculator, track & trace, data dashboard, externe sales ondersteuning, slimme data formulieren of nieuwsvoorziening. Dit type applicatie is altijd responsive wat betekent dat de applicatie zowel op mobiel, tablet, laptop als desktop goed werkt. 

  • Mobiele applicaties. Mobiele applicaties zijn vergelijkbaar met webapplicaties en kun je downloaden uit de Google Play Store en Apple AppStore. Dit type app heeft als grote voordeel dat ze gebruik kunnen maken van alle features van de telefoon. NFC, GPS locatie, lokale dataopslag, fotocamera, QR-code scanner, snelheid, stappenteller, etc. Alle sensoren van de telefoon heb je tot je beschikking.

Afhankelijk van de toepassing adviseren wij welk type applicatie het meest geschikt is. 

Zo werken wij

Holygrow heeft een zeer ruime ervaring op het gebied van Betty Blocks en is er trots om zich Excellent Certified Partner te noemen. Wij denken graag met je mee en gaan geen uitdaging uit de weg. Dat vinden we juist leuk, dus bring it on! We hebben voor het bouwen van oplossingen met Betty Blocks een bewezen aanpak voor succes. Deze aanpak bestaat uit 5 stappen:

1. Oriëntatie
Samen bepalen we welke processen we gaan digitaliseren.
2. Inzicht
Elk proces dat we gaan digitaliseren brengen we in kaart, zodat we inzicht krijgen.
3. Stappenplan
We beschrijven de gewenste situatie en de stappen die nodig zijn om daar te komen.
4. Borging
Samen verwerken we de stappen uit onderdeel 3 in een planning. Daarbij bepalen we ook hoe we de borging aanpakken.
5. Evaluatie
Samen evalueren we het traject van digitaliseren. Om te kijken of er nog verbeterpunten zijn.

Waar kunnen we bij helpen?

Vragen over Betty Blocks?

NEEM CONTACT MET EWOUD OP!

Wie we zijn: een team van business analisten, designers en engineers. Waar we goed in zijn: complexe, bedrijfskritische processen vertalen naar simpele, digitale oplossingen. Waar we blij van worden: tevreden klanten en spijkers met koppen slaan. Dus... koffie doen?

Maak een afspraak