Wij gaan voor duurzame groei

Wij zijn hét techbedrijf dat jouw organisatie razendsnel digitaal laat transformeren.

Wij zijn fanatiek met design en gebruiksvriendelijkheid. Maar al die digitale oplossingen ontwikkelen we niet alleen. Hoe beter de samenwerking, hoe sterker de apps.

Duurzaamheid
Holygrow magazine

Onze kernwaarden

Alles verandert constant.
Wij bewegen constant mee.

Dit zijn de kernwaarden van onze agile teams, die dag in en dag uit werken met no-code.

Grote ambities

Het moet alle afdelingen van de organisatie in staat stellen processen snel te digitaliseren.

Vriendelijke oplossingen

Software en applicaties die steeds menselijker en gebruiksvriendelijker worden.

 

Sterke samenwerkingen

Samenwerkingen die garant staan voor de allerbeste oplossingen.

 

Samen sneller sprinten,
sprint met ons mee.

We geloven in kleine, open teams. Waarin pro’s met verschillende disciplines intensief met je samenwerken. Op die manier ontstaan oplossingen die impact maken en die ontzorgen. Kortom, teamwork zorgt voor dreamwork.

Groot resultaat door klein beginnen

Nimble & Nice

We bouwen samen met jou. En dat doen we zo agile mogelijk. Door te bouwen met kleine stapjes. Die uiteindelijk leiden tot grote applicaties die in hart van je organisatie passen. We maken dan ook vaak een proof of concept. Om te kijken of al die mooie ideeën wel werken.

Demo aanvragen

8x sneller ontwikkelen

De no-code revolutie

We ontwikkelen op basis van no-code. En dat betekent no panic, no obstacles en no nonsense. Met no-code technologie - zoals Betty Blocks - bouwen we samen razendsnel applicaties. Zodat we je organisatie razendsnel digitaal kunnen transformeren.

Meer weten van Betty Blocks?

DE ECOLOGISCHE VOETAFDRUK VAN HOLYGROW

Groen doen op de werkvloer

Bij Holygrow werken we met kleine stapjes, om grote resultaten te behalen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Omdat we met z’n allen iedere keer een beetje meer doen, kunnen we ook iedere keer een beetje meer bereiken! Minder vlees, minder printen, minder plastic. Holygrow staat bekend om zijn groene uiterlijk, maar hoe groen zijn we eigenlijk?

Duurzaamheid

Last but not least: why Holygrow?

Holygrow is als geen ander in staat om zeer snel de business van de klant te doorgronden. Onze ervaren Business Analisten zijn er bij vanaf de start, zo creëren we een duidelijk beeld van de vraag van de klant. Onze klant kijkt vanuit de business naar een proces, wij vanuit de techniek. Doordat we er vanuit een ander perspectief naar kijken, creëren we een 360° overzicht van de uitdaging en zo kunnen we de meest optimale applicatie ontwikkelen. 

Naast onze business analisten en ervaren development team, hebben wij eigen UX & UI designers in huis die jouw applicatie volledig kunnen vormgeven. UX design houd rekening met de gebruikerservaring, hoe een applicatie optimaal kan werken. UI design heeft de focus op de look & feel. Een compleet nieuw ontwerp of op basis van de bestaande huisstijl. Daarmee werken onze oplossingen niet alleen optimaal, ze zien er ook nog eens fantastisch uit!

Download ons magazine

Ons magazine beschrijft hoe wij de afgelopen 5 jaren als TechPartner flexibel meebewogen in het snel veranderende IT landschap. Welke innovatieve software wij gebruiken om organisaties te helpen met digitaal transformeren & hoe wij een zo klein mogelijk ecologische voetafdruk achter proberen te laten.

Download

sep 14, 2021 1 minuut

De architectuur van het Betty Blocks platform

Wanneer je een nieuwe technologie of nieuw platform adopteert, wil je er zeker van zijn dat deze oplossing goed in het bestaande IT-landschap van de organisatie past of daar naadloos op aansluit. We kijken in dit artikel uitgebreid naar de architectuur van het Betty Blocks no-code platform.

Filters

  • Alles