Great

things

come

out

of

patience

Wij gaan voor duurzame groei

Krachtige applicaties ontwikkelen die in het hart van je organisatie passen

Krachtige applicaties ontwikkelen die in het hart van je organisatie passen

Wij zijn fanatiek met design en gebruiksvriendelijkheid. Maar al die digitale oplossingen ontwikkelen we niet alleen. Hoe beter de samenwerking, hoe sterker de apps.

Holygrow magazine
Duurzaamheid

Samen sneller sprinten, sprint met ons mee

We geloven in kleine, open teams. Waarin pro’s met verschillende disciplines intensief met je samenwerken. Op die manier ontstaan oplossingen die impact maken en die ontzorgen. Kortom, teamwork zorgt voor dreamwork.

Alles verandert constant. Wij bewegen constant mee

Dit zijn de kernwaarden van onze agile teams, die dag in en dag uit werken met no-code.

grote_ambities

Grote ambities

Digitale oplossingen die werken tot in het kleinste detail, vragen om grote ambitie.

vriendelijk

Vriendelijke oplossingen

Software en applicaties die steeds menselijker en gebruiksvriendelijker worden.

samenwerkingen

Sterke samenwerkingen

Samenwerkingen die garant staan voor de allerbeste oplossingen.

GROOT RESULTAAT DOOR KLEIN BEGINNEN

Nimble & Nice

We bouwen samen met jou. En dat doen we zo agile mogelijk. Door te bouwen met kleine stapjes. Die uiteindelijk leiden tot grote applicaties die in hart van je organisatie passen. We maken dan ook vaak een proof of concept. Om te kijken of al die mooie ideeën wel werken.

Hoe beter de samenwerking hoe sterker de applicatie. Voor je personeel, je werkprocessen, je klanten en de maatschappij.

8x sneller ontwikkelen

De no-code revolutie

We ontwikkelen op basis van no-code. En dat betekent no panic, no obstacles en no nonsense. Met no-code technologie - zoals Betty Blocks - bouwen we samen razendsnel applicaties. Zodat we je organisatie razendsnel digitaal kunnen transformeren. Lees snel onze whitepaper over no-code development.

Meer over No-Code

de ecologische voetafdruk van Holygrow

Groen doen op de werkvloer

Bij Holygrow werken we met kleine stapjes, om grote resultaten te behalen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Omdat we met z’n allen iedere keer een beetje meer doen, kunnen we ook iedere keer een beetje meer bereiken! Minder vlees, minder printen, minder plastic. Holygrow staat bekend om zijn groene uiterlijk, maar hoe groen zijn we eigenlijk?

Duurzaamheid

Download ons magazine

Ons magazine beschrijft hoe wij de afgelopen 5 jaren als TechPartner flexibel meebewogen in het snel veranderende IT landschap. Welke innovatieve software wij gebruiken & hoe wij een zo klein mogelijk ecologische voetafdruk achter te laten.

Holygrow magazine

Afspreken?

NEEM CONTACT MET BAS OP!

We zijn een team van business analisten, designers en engineers. We zijn goed in complexe, bedrijfskritische processen vertalen naar simpele, digitale oplossingen. We worden blij van tevreden klanten én spijkers met koppen slaan!

Maak een afspraak